Asus Eee Box EB1501 bus galimas su Blu-Ray optiniu įrenginiu

Vienas iš didžiausių aparatinės įrangos ir ne tik gamintojų Asus pranešė, kad jų pigus stalinis kompiuteris Eee Box EB1501, kuris pasirodė praėjusių metų pabaigoje, bus galimas ir su Blu-Ray optiniu įrenginiu.

Kompiuteris nori tapti estetišku HTPC kompiuteriu, kai prie jo yra prijungiamas talpus išorinis kietasis diskas. Asus tikrai turi teisę mums pasiūlyti Blu-Ray filmų atkūrimą, nes Eee Box EB1501 yra pagrįstas nVidia ION platforma, tad naudoja Intel Atom 330 dviejų branduolių procesorių kartu su nVidia ION lustu. Panašūs sprendimai mūsų nei kiek nestebina, nes mes kiek ankščiau rašėme, jog netrukus prireiks naujos vardinimo sistemos – pigūs viskas viename staliniai kompiuteriai netrukus taps ne tokie pigūs, kai juose apsigyvens įprastos pagrindinės plokštės ir Intel Core i5 procesoriai.

Kaip žinia, nVidia ION platforma pasižymi gana padoria GeForce 9400M grafine plokšte, kuri lenkia standartines versijas su integruota Intel grafikos plokšte. Kaip teigia kompanija, to visiškai pakaks atkurti pilnos HD raiškos filmus. Stalinis kompiuteris taip pat turės 320GB kietąjį diską, 2GB DDR2 atmintį, HDMI ir D-Sub jungtis, kas tiesiog reikalinga, Wi-Fi bevielę jungtį ir Windows 7 operacinę sistemą. Produktas pasirodys jau netrukus ir kainuos kiek daugiau nei 600 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.