Asus Eee Keyboard pagaliau pasirodys šį mėnesį

Praėjo beveik metai nuo to, kai buvo pristatytas daug žadantis kompanijos Asus produktas Eee Keyboard. Jis mus žada nustebinti tuo, jog pasiūlys kompiuterį klaviatūroje, kurią galėsime naudoti praktiškai visur, kad ir ant mūsų sofos svetainėje.

Šį kartą Asus mums tvirtina, kad Jungtinėse Amerikos Valstijose šis produktas bus oficialiai pristatytas šio mėnesio pabaigoje, o jį įsigyti neturėtų būti sunku jau gegužės pradžioje. Mes galime priminti, kad šį kompiuterį bus galima valdyti ir 5 colio prisilietimui jautriu ekranu, kuris gebės atvaizduoti 800×480 rezoliuciją ir bus dešinėje klaviatūros pusėje.

Įrenginys pasižymės specifikacijomis labai panašiomis į internetinius nešiojamuosius ar senesnės kartos pigius viskas viename kompiuterius – 1.6GHz Intel Atom centrinis procesorius, 1GB darbinė atmintis, 32GB SSD kaupiklis ir integruota Intel GM950 grafinė plokštė. Šią klaviatūrą galime drąsiai pavadinti ir nešiojamuoju kompiuteriu, tik tiek, jog čia nerandame įprasto ekrano, o tik QWERTY klaviatūrą ir mažą ekranėlį dešinėje.

Kompiuteris-klaviatūra be maitinimo veiks apie keturias valandas, kas, pripažinkime, nėra labai daug. Bet kokiu atveju, produkto paskirtis kita – tai savotiškas pramogų centras. Panaudojus visus esamus ryšius, tai yra WiFi, Bluetooth bei atskirai suteikiamą Ultra-Wideband anteną, įrenginį bus nesunku sujungti su namų televizoriumi, o norint juo dirbti įprastai – su jūsų turimu monitoriumi. Asus Eee Keyboard kainuos tarp 500-600 JAV dolerių.



8 Komentarai

  1. svedas parašė:

    manau asus ženkliai pavelavo su isleidimu ir tai ta isleido spaudziami apple ipad.

  2. Storasis parašė:

    rimtas ipado konkurentas 😀

  3. egi2x parašė:

    noreciau pamatyt ta kuris sugalvojo tokia parodija:D

  4. ToBeX parašė:

    Nemanau, kad labai populiarus bus…

  5. -NRJ- parašė:

    del populiarmo bijau galva guldyti, bet kazkaip as matau daug pritaikymo galimybiu. toki kompiuteri puikiai galima pastatyti kurnors universitete audotorijoses, rodant pristaytymus, tiesiogiai jungiant prie projektoriu, tiek mokyklose. Kaip siokiam tokiam namu \"medijos grotuvuii\" irgi butu galima panaudoti. tik idomu kaip jis atvaizduotu koki FULL hd filma ar panasu turini.. savo nisa ras manyciau. gaila tik jog tiek ilgai delse po pristatymo isleist, bet gal tai siekiant didesnio pasiteisinimo ir kokybes..

  6. ToBeX parašė:

    Na zn, kas pasirinko ekrana, kas pasirinko klava, palikt is laptopo 😀

  7. JisVisadaSalia parašė:

    skirta egi2x ir kitiems…

    Nepamirškite, jog, bet kokio įrenginio išleidimas, kad ir kaip jis kvailai beatrodytų – daro įtaką vėlesniems įrenginiams, kurie išleidžiame gerokai vėliau ateityje. Be tokių, jūsų tariamų, niekalų, nebūtų ir gerų įrenginių/technologijų… Vieni įtakoja kitus, imdami pavyzdžius vieni iš kitų…

  8. kasharas parašė:

    pati mintis tokio įrenginio gera, tarkim pasijungi namie prie monitoriaus pasijungi pelę, ir viskas užims mažiau vietos nei eee boxas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.