Asus Eee planšetas turės nVidia Tegra platformą?

Internete vis labiau kalbama apie tai, kad Asus ruošiamas planšetinis kompiuteris, kuris pasirodys kitais metais, bus pagrįstas nVidia Tegra platforma. Tikėtina, kad įrenginyje įsikurs antroji Tegra karta, planšetas turės daugiajutiminį ekraną, kurio įstrižainė sieks 7 colius.

Įrenginys kol kas žinomas darbiniu Eee Pad vardu ir kalbama, kad naudos Google Android arba Linux pagrindu grįstą operacinę sistemą. Kol kas labai daug informacijos nėra ir nepranešta nei apie kainą, nei apie pasirodymo datą. Visgi manome, kad ilgai apie šį produktą naujos informacijos laukti nereikės.

Tiesa, spėjama išleidimo data yra paskelbta. Pasak naujausių pranešimų, planšetinis Asus Eee Pad pasirodys arba kitų metų pirmojo ketvirčio pabaigoje, arba antrojo pradžioje. Mes taip pat galime priminti, kad ne tik Asus su savo Eee serija žada įžengti į šią rinką – jau kuris laikas kalbama apie Apple Tablet įrenginį, tačiau jokios oficialios informacijos taip ir nėra tik tai, kad jis turėtų pasirodyti taip pat kitais metais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.