„Asus GTX 980 Ti STRIX“ pagaliau debiutuoja oficialiai

Apie „Asus GTX 980 Ti STRIX“ kalbamą jau kurį laiką, tačiau gamintojas oficialų debiutą sugebėjo nukelti net iki šios dienos. Šis modelis ne tik turės naują „DirectCU III“ aušintuvą, kuris siūlo 30 procentų mažesnes temperatūras, tris kartus tylesnį veikimą ir 0 db režimą, bet ir antros kartos „Super Alloy Power II“ komponentus.

Evoliucionavusi iki dviejų 10 mm skersmens karščio vamzdelių „DirectCU III“ aušinimo sistema turės susidoroti su realų 1317 MHz taktinį dažnį pasiekiančiu GM200 branduoliu, papildomai ramybės būsenoje veikianti visiškai pasyviu režimu. Tiesa, iki kokios temperatūros ventiliatorių trijulė nesisuka informacijos neturime. „Asus“ inžinieriai gerokai patobulino VRM maitinimo grandinę. Lyginant su etaloniniu dizainu GTX 980 Ti STRIX vietoje 8+2 fazių turės 12+2 konigūraciją, kartu su „Super Alloy Power II“ komponentais. Maža to, pastarosios vaizdo plokštės gamybai pirmą kartą panaudota „Auto-Extreme“ technologija. Jai būdingas visiškai automatizuotas gamybos procesas, taip leidžiant išvengti klaidų, kurias sukelia žmogiškasis faktorius. Tai leidžia sumažinti fliuso panaudojimą, o galinę PCB pusę paruošti visiškai lygią, išgaunant vietą papildomiems POSCAP kondensatoriams.

Nugarinės PCB pusės apsauginę plokštelę turėsianti „Asus GTX 980 Ti STRIX“ prekystaliuose turėtų pasirodyti jau šį mėnesį.

7 Komentarai

  1. kraniaal parašė:

    Tikrai gražiai atrodo. Kainos ir kokybės santykis irgi gražus. Gal 12+2 PP netyčia leis geriau overclockint?

  2. Katonas parašė:

    Mano kuklia nuomone viskas priklausys nuo to koks silicis papuls, jei blogas, nepadės nei 12+2, nei 14+2

  3. BC00 parašė:

    Mano asmenine nuomone fazių skaičius įprastą OC įtakoja mažiau nei norėtųsi. Visgi tai daugiau silicio loterija. Aišku, ten kur extreme vyrukai daro su azotu, jau reikia, kad VRM’as atlaikytų.
    Kol kas lietuviškos kainos nežinau, bet turėtų neužilgo pasirodyti.

  4. vacoum parašė:

    nepatinka man asus oc programeles, skinai tragiski,nepatogus, radau dar bugu su gtx970 strix versija. Bet pacia plokste as patenkintas, nors ir ne sparciausias variantas rinkoje. Tad gtx980ti taip pat patrauklus.

    O paciu furi nera dar matau skyteche

  5. procc parašė:

    Kokia kaina? 1000 euru? 😀

  6. Katonas parašė:

    Kad visai normali, nuo 699 €

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.