„Asus“ pristato „GTX 980 20th Anniversary Gold Edition“

„Asus“ prieš dvidešimt metų pagamino pirmąją savo vaizdo plokštę ir norėdami paminėti šią progą išdidžiai pristato „GTX 980 20th Anniversary Gold Edition“  grafikos spartintuvą. Negana to, kad vaizdo plokštė atrodo labai solidžiai, „Asus“ teigia, kad tai bus sparčiausia GTX 980.

Šis grafikos spartintuvas, kaip ir galima tikėtis, gavo stipriai padidintu dažnius, kurie dabar sieks net iki 1431 MHz Boost režime, o normalus branduolio dažnis bus 1317 MHz. Kiek nuviliančiai skamba tik tai, kad atminties dažnis liko nepaliestas ir bus 7 GHz. Teoriškai šis modelis bus iki 15% spartesnis nei bazinis GTX 980 variantas.

Vaizdo plokštė turi aušinimą, kuris esant mažoms apkrovoms neskleidžia jokio triukšmo. PCB dizainas išskirtinis su aukščiausio lygio komponentais. 14 fazių VRM pagaminti iš super lydinio, taip sumažinant šių komponentų skleidžiamą triukšmą 30%, o tuo pačiu ilgaamžiškumas padidėjo net 5 kartus. Japonijoje pagaminti kondensatoriai galės toleruoti temperatūros pokyčius 20 % geriau bei pasigirti net 5 kartus didesniu ilgaamžiškumu.

Gaila, bet „Asus“ nepranešė nei kada „GTX 980 20th Anniversary Gold Edition“  pasirodys prekyboje nei kokia bus jos kaina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.