„Asus PG27AQ“ – pakeliui į parduotuves

Pozicijas parduodant žaidėjams skirtus monitorius nuolatos stiprindama „Asus“ šiek tiek vėluoja su 4K G-Sync sprendimu, tačiau ROG Swift serijai priklausantis PG27AQ jau finišo tiesiojoje į parduotuves.

27" IPS panele aprūpintas modelis palaiko įgimtą 3840 x 2160 rezoliuciją , pasižymi 178/178° apžvalgos kampais ir 4 ms vėlinimo laiku. Nieko nuostabaus, kad PG27AQ gavo ROG Swift monitorių serijai būdingą ergonomišką stovą, nustatymų keitimui skirtą vairalazdę bei daugybę išskirtinių savybių, kaip „Ultra Low Blue Eye“ ir „Flicker Free“, „Auto Game Mode“, kuris automatiškai nustato žaidžiamo žaidimo tipą (FPS, RTS…) bei pagal tai parenka nustatymus.

„Asus PG27AQ“ aprūpintas 2x 2 W garsiakalbiais, 2x USB 3.0 ir ausinių jungtimis, HDMI bei DisplayPort 1.2, kuris garantuoja tinkamą G-Sync funkcionavimą. Monitoriaus maksimalus skleistinės dažnis siekia 60 Hz, todėl ULMB režimo tikėtis nevertėtų.

Lietuvos parduotuvėse PG27AQ kol kas nematyti, tačiau visai neseniai pasirodė PG279Q modelis, turintis 27" IPS ekraną, 2560 x 1440 rezoliuciją ir G-Sync palaikymą išvien su 165 Hz skleistinės dažniu.

2 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Kainos tai kosmines tu "gaming" monitoriu… Uz tiek iseina padorus gaming pc, o cia vien monitorius tiek kainuoja. TV net 50" coliu uz tiek paimti gali nebloga…

  2. svedas parašė:

    4k yra ir dar metus bus iš ko gamintojai uždirba, kai konkurencija ir pasiūla padidės bus kaip su FullHD pradžioje irgi TV ir monikai FHD kaina kosmosus, tiesa 4k rezoliucija neleis mirti diskrečioms GPU, nes dabar ant 4K rez. bent Intelio integruoti GPU windowsuose pastabdo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.