Asus pristato Eee PC su AMD E-450 APU procesoriumi

Antro pagal dydį lustų gamybos giganto AMD APU procesoriai po truputėlį įgauna pagreitį ir vis daugiau gamintojų pristato nešiojamuosius, varomus įvairių serijų AMD APU procesoriais. Nėra išimtis ir Asus, kurie anonsavo Eee PC 1225B nešiojamąjį.

Kaip jau supratote iš pavadinimo, Eee PC 1225B yra ne įprastas, tačiau internetinis nešiojamasis. Visgi nepaisant to, kad šio kompiuterio ekrano įstrižainė tėra 11.6 colio, jis pasižymi gana padoria 1366×768 taškų rezoliuciją ir, žinoma, galiniu LED apšvietimu.

Nešiojamasis sveria 1.4 kilogramo, tačiau Asus siūlys keletą jo variantų. Bus galimi variantai su iki 4GB darbine atminti, iki 750GB talpos kietuoju disku, o kitą mėnesį pasirodysiančio nešiojamojo pagrindas bus AMD E-450 APU procesorius, kuris savyje turi ir Radeon HD 6320 grafinį branduolį.

Be jokios abejonės, Asus Eee PC 1225B turės ir priekinę 0.3MP raiško kamerą, LAN, WiFi ir Bluetooth 3.0 įprastas ir bevieles jungtis, HDMI išvestį ir šešių celių bateriją, kuri įrenginiui leis veikti iki septynių valandų be papildomo maitinimo. Numatoma bazinės versijos kaina – apie 350 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.