Atnaujintas Windows Live Essentials programų rinkinys

Šiandien programinės įrangos kūrėja Microsoft pristatė iš esmės atnaujintą nemokamų programų rinkinį Windows Live Essentials. Rinkinyje esančios programos Windows Live Photo Gallery, Movie Maker, Mail, Messenger ir papildoma Windows Live Sync leis vartotojams patogiai kurti ir dalintis nuotraukomis ir filmukais, tvarkyti el.paštą, palaikyti ryšius su draugais.

„Su Windows Live siekiame vartotojams suteikti nemokamą programinės įrangos ir paslaugų derinį, kuris leistų žmonėms lengvai bendrauti tarpusavyje, dalintis idėjomis, kurti ar tobulinti savo kūrinius, – sakė Aleksandras Golodas, Microsoft Lietuva produktų rinkodaros ir verslo planavimo grupės vadovas Lietuvai. – Žinodami, kad žmonės vis dažniau bendrauja ir dalinasi failais internete, mes susiejome Windows Live Essentials su Windows 7 taip, kad vartotojams būtų paprasčiau internete daryti tai, ką jie nori.“

Windows Live Essentials nemokamų programų rinkinį sudaro gerai pažįstamos, tačiau iš esmės patobulintos programos: nuotraukų redagavimo Windows Live Photo Gallery, vaizdo filmų kūrimo Movie Maker, elektroninio pašto Mail, pokalbių ir bendravimo Messenger bei failų sinchronizavimo Windows Live Sync. Atnaujintos programos skirtos vartotojų darbui „debesyje“ ir sujungia jį su kompiuteryje turimais resursais.

„Debesų“ technologijos – tai didžiuliai interneto serverių masyvai, kurie užtikrina neribotas informacijos apdorojimo ir saugojimo talpas, prieinamas bet kada ir iš bet kurio vartotojo kompiuterio ar mobiliojo įrenginio. Geriausiai vartotojams pažįstami „debesų“ technologijos pavyzdžiai – Xbox Live paslauga žaidimų mėgėjams ir Microsoft sukurta dokumentų tvarkymo tarnyba Docs socialiniame tinkle Facebook. Dabar „debesų“ technologijų galimybės maksimaliai išnaudojamos ir Windows Live Essentials programų rinkinyje.

„Kuriant Windows Live Essentials didžiulis dėmesys buvo skiriamas vartotojų atsiliepimams apie naująsias programas. Tikime, kad daugiau nei 500 mln. žmonių, besinaudojančių Live programomis ir paslaugomis, teigiamai įvertins naujuosius nemokamus atnaujinimus, suderintus su Windows 7“, – sakė A.Golodas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.