Atsipalaiduokime: „Apple“ užpatentavo popierinio pirkinių maišelio dizainą

Prieš kelias dienas buvo paskelbta, kad „Apple“ užpatentavo popierinio pirkinių maišelio dizainą iš sulfatinio popieriaus. Kad ir kaip absurdiškai tai skamba, bet tai yra tikra tiesa.

ct-apple-files-patent-for-new-bag-20160922-001

Kad ir kaip ten būtų, apie patį maišelį nesiplėsime, bet pateiksime video, kuriame į šią naujieną buvo pažvelgta labai šmaikščiai. Visą video vainikuoja naujas šūkis: „Mes net nežinome ko jūs dar norite….ir mums tai nerūpi“ (angl. „We don’t even know what you want anymore….and we don’t care“)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fnsrDIUWhTg&w=640&h=360]

27 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Šiaip geras toks maišelis kaip video būtų, išmanus 😀

    Garantuoju, kad pirktų ir dar už brangiai 😀

  2. xenixas parašė:

    tai apple patys nieko neturi, turi komanda kuri iesko intike daiktu kurie neuzpatentuoti ir tada patentuoja ir nusisavina kitu nuosavybe… slykstus gamintojas nzn vemt vercia apple mastymas, realiai tie kvailiai perka kitu produktus tik gaminamus su apple logo 😀

    • IFeelYou parašė:

      Taip nusišnekėjai kad net pats turbūt nesupranti. Pabandyk tu nors vieną Apple produktą, tada pezėk.

      • ZeroFM parašė:

        Kiek pažįstu žmonių kurie turi apple produktų , tai nė vienas nedraugauja su IT . Paklausiau draugės kiek MP kamera tai pečiais gūžtelėjo , paklausiau kiek vidinės atminties tai akytėm pamirksėjo ir tiek .

        • IFeelYou parašė:

          Pasakos. Aš kiek pažįstu – didžioji dauguma programuotojai, sistemų administratoriai, turi savo kompų remonto/pardavimo firmas ir panašiai. Taip pat pažįstu daug blondinių kurios turi Samsung, ir kai paklausi kodėl pirkai – sako todėl kad didelis ekranas, o Samsung gerus televizorius gamina. Ar tau atrodo kad jeigu moters su Samsungu paklausi kiek jis turi atminties tai ji tau pasakys? Moterims apskritai nei atmintis, nei procesorius neturi absoliučiai jokios įtakos perkant telefoną. Taip kad tokie pavyzdžiai yra niekiniai.
          Tiek iPhonus, tiek visus kitus telefonus perka įvairiausi žmonės, su įvairiausiais poreikiais.
          O pasakymas kad telefoną perka dėl „draugavimo“ su IT apskritai juokingas. Ką tu ten su telefonu veiki kad reikia draugaut su IT? Programuoji? Renderini? Orų prognozes simuliuoji? Telefonas yra skirtas elementariems dalykams. Svarbu kad jis nestrigtų, nelagintų, negestų, būtų kuo paprastesnis ir patogesnis naudoti. Ir beabejo kad garantinis aptarnavimas būtų puikus.

          Just my 2 cents.

        • Deft parašė:

          Pritarčiau, telefonas gal ir nėra blogas, bet tokio kainos nevertas.

  3. EscO parašė:

    Galejo sita pasitaupyti balandzio 1…

  4. Stipena parašė:

    Mano priežastis kodėl nemėgstu ašPonas. Draugelis padavė savo 5s sako pažiūrėk ten tą aną – paėmiauu ir nieko nesuprantu nei kaip naudotis nei ką, atidaviau atgal pasiunčiau jį ten kur nesueina, pats ir ieškokis. Man visiškai neintuityvus interfeisas.

    • IFeelYou parašė:

      Na čia skonio reikalas 🙂 Priprastum 🙂 Man tas pats su Android, bet manau per 30 min. galima išmokt.

      • Stipena parašė:

        Būtent priprastum, su android nereikia priprasti, paėmiau ir jau mokėjau naudotis out of the box.

        • IFeelYou parašė:

          Nu nelabai suprantu tiesa sakant kaip taip gali būt, nes Apple žymiai paprastesnė. Ten apskritai nereikia nieko priprast, nes ten nieko keist ir negali. Tiesiog iconos ir tiek.

      • Minde parašė:

        iPhone tik maiges, bet pvz macas visiskai neintuityvus, ten bet ka elementaraus susirasti ka padaryti turi googlinti. Kaip isnstaliuoti programa, kaip susikurti tuscia faila. O kai pradedi instaliuoti koki servaka, kur reikia custom 50 failu pakoreguoti ir sukurti tam nenumatytoje direktorijoje…… pas mus darbe tik keli myli maca, kurie gime ir augo su juo. Cia grynai daiktas skirti dirbti su programomis. Turi browseri, koki fotoshopa, dar keleta ir viskas. Isijungiai maca, isijungei programa, dar pasinaudoji keliais darbalaukiais ir olia.

  5. M134 parašė:

    Ruošiasi turbūt Apple burbulo sprogimui ir po to gamins maišelius.

    • IFeelYou parašė:

      Jau tas burbulas sprogsta 6 metus, kiekvienais metais su kiekvieno naujo įrenginio pristatymo vis Apple „sprogsta“, bankrutuoja ir pan. bet kažkaip maudosi milijardiniuose pelnuose. Man rodos Samsung Mobile greičiau bankrutuos po savo Note 7 nei Apple…

      • M134 parašė:

        Taip tai tiesa. Bet tik todel, kad zmones bukeja. Vartotojiskumas auga. Pigios pramogos be prasmes ir tt.

        Zmoniu dalis, kuriems „rupi“ mazeja ir mazeja.

        Svarbiausia pasipuikuoti. Brandas 🙂 Deja…

        • IFeelYou parašė:

          Na taip jau yra, ir čia nieko nepadarysi. Ištikrųjų visada taip buvo, tačiau mes buvome supresuoti Sovietų Sąjungos kur pasikėlimas buvo blogo tono ženklas, be to nebuvo jokių brandų (nors ir tai, Volga). Žmonės yra hedonistai, reikia su tuo susitaikyt. O ką konkrečiai pirkt čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. Kai Samsung flagmanai kainuodavo 300 eurų – sutinku kad tai logiškiau nei iPhone. Bet dabar kai kainuoja vos ne po 1000 eurų, tai net nėra ką lygint. iPhone kokybės ir aptarnavimo atžvilgiu 5x aukščiau. Aišku čia mano asmeninė nuomonė.

          • Minde parašė:

            man tai tik smartai ir tiek. Tiek samsungas neidirbtas, tiek iphone, tiek pats android sutupejo. Pasigendu custom nustatymu, kur kadaise buvo.
            Man neitinka nei samsungas, nei sony, nei iphone. Pvz gavus sms su kodais pabandykite iskirpti is teksto kodukus 😀 yra tik opcija copy text (visa sms). Vientelis budas nusikopijuoti sms i koki pasta, tada ji redaguojant issikiprti 🙂 va cia tai smart.

            Cia viena is smulkmenu, galiu n atrasti.

            Kas del iphone, mac, tai pas juos man patinka daiktu integralumas. Nusiperki koki NAS, maca, iphone, viskas ciki bus. Daugiau, tik tik skonio bei mados jausmas.

            Kartais perki daikta, kartais emocija. Jei emocija tarnauja kiek daiktas – tai gerai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.