Atskleista informacija apie HP Slate 8

Kompanija Hewlett-Packard oficialiai žadėjo, kad iki šių metų pabaigos pradės prekiauti bent vienu planšetiniu kompiuteriu, kuris būtų skirtas verslui ir jame būtų įdiegta Windows 8 operacinė sistema, tačiau nepateikė jokios tikslios informacijos. Jei tikėsime gandais, šis planšetinis kompiuteris bus HP Slate 8.

 Slate 8 turės x86 mikroprocesorių, galės veikti 8 – 10 valandų. Taip pat išsiskirs tuo, kad bus plonas.  Jei tikėsime skaidrėje paskelbta informaciją, kurią išplatino portalas Neowin, kompiuteris bus pardavinėjamas su Windows 8 Proffesional operacine sistema, 10.1“ colių ekranu. Įrenginys bus plonesnis už naująjį iPad ir svers apie 680 gramų. Gaminys yra skirtas verslo klientams, tada spėjama, kad jame bus įdiegtos atitinkamos programos. Kol kas neaišku ar įrenginys palaikys 3.5/4G/LTE ryšius.

Tikimasi, kad HP Slate 8 bus išleistas ketvirtajame šių metų ketvirtyje, kai Microsoft oficialiai išleis pilną Windows 8 operacinę sistemą. Produkto kaina kol kas nežinoma, o HP nekomentuoja nutekėjusios informacijos apie produktą.

Neowin paskelbta skaidrė

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.