Atskleistos Dell Adamo XPS specifikacijos nešokiruoja

Vis labiau artėjant kompanijos Dell ypač plono nešiojamojo Adamo XPS pasirodymui, rodosi vis daugiau informacijos ir šis produktas tampa vis mažiau paslaptingas. Šį kartą pranešta apie tai, kas slepiasi 9.99mm storio mažylyje.

Kaip ir buvo tikėtasi, nešiojamasis naudos Intel platformą ir bus galimas tiek su 1.4, tiek ir su 1.9GHz dvibranduoliais Intel CULV procesoriais. Bazinė versija taip pat turės 4GB darbinės atminties, 128GB kietosios būsenos SSD kaupiklį ir integruotą Intel GMA X4500MHD vaizdo posistemį.

Dell Adamo XPS pasižymės 13.4 colio LED foninio apšvietimo (angl. backlit) ekranu, kuris sugebės atvaizduoti 1366×768 rezoliuciją bei dvejų tipų baterijomis. Mažesnės talpos siūlys mobilų darbą iki daugiau nei 2.5 valandos, tuo tarpu talpesnė – iki daugiau nei 4 valandų. Bazinė versija kainuos daugiau nei 2000 JAV dolerių, tačiau jūs sumokėsite žymiai daugiau, jei pageidausite talpesnio SSD kaupiklio ar našesnio procesoriaus.

5 Komentarai

  1. minde91 parašė:

    2k $ nu zinai…

  2. hd797pg2810s parašė:

    \"128GB kietosios būsenos SSD \" kas tai?

  3. nemesis parašė:

    SSD – \"kietasis diskas\" be judančių dalių, veikiantis flash atminties principu. Pliusai – dažniausiai greitis, elektros energijos suvartojimas. Minusai – dabar atrodo kad jau tik kaina 🙂

  4. Creative64x2 parašė:

    SSD=Solid State Drive= Kietosios būsenos diskas.
    Klausė kas yra kietosios būsenos SSD, o ne kas yra SSD

  5. SoTOP parašė:

    Creative64x2, pasakymas \"kietosios būsenos SSD\" tai tas pats kas \"sviestas sviestuotas\". Nes ssd išsišifruoja kaip kietosos busenos diskas. Taigi jis klausė kas yra ssd ir pirmas atsakymas buvo geras 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.