Automatinis MSI Z270 pagrindinės plokštės spartinimas išspaudžia 5.2 GHz iš i7-7700K

Pagrindinių plokščių gamintojai jau kuris laikas turi integravę automatini procesorių spartinimą į savo BIOS. Tai leidžia ne labai patyrusiems, bet papildomos spartos norintiems naudotojams automatiškai pakelti procesoriaus dažnį.  Pasinaudojus automatiniu spartinimu nereikia pergyventi dėl galimo nestabilumo, nes viskas patikrinama už jus. Žinoma, pats procesorius turi palaikyti spartinimą, reikįtų pasirūpinti ir geru aušinimu, nes automatinis spartinimas negaili įtampos.

Panašu, kad „MSI Z270 XPower Gaming Titanium“ automatinis „Game Boost“ spartinimas tikrai agresyvus jei jį nustatai į didžiausią 11 padėtį. Pagrindinė plokštė iš „Core i7-7700K“ išspaudė 5.2 GHz. O dabar nemaloni žinia, tam buvo panaudota 1.507 V. įtampa, kas yra velniškai daug. Spartinant „Kaby Lake“ procesorius geriau neviršyti 1.30-1.35 V. įtampos. Procesorius buvo aušinamas vandeniu, tad net su tokia įtampa per daug nekaito.

Mes visgi rekomenduotumėme nenaudoti pagrindinių plokščių integruotų automatinių spartinimo įrankių, geriau praleiskite porą vakarų forumuose ir spartinimą atlikite tinkamai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.