„BlackBerry“ pats nebegamins telefonų

Jau kurį laiką sklido gandai, ir šią savaitę kompanija „BlackBerry“ galiausiai oficialiai paskelbė, kad nuo šiol ji nebegamins telefonų. Telefonai bus gaminami, tačiau šis Kanados gamintojas jų nebekurs ir nebegamins.

Tuo užsiims partneriai, kurie gaus licenziją naudotis „BlackBerry“ programine įranga. Tai tikrai bus „TCL“, kuris jau darė kažką panašaus  su „DTEK50“ (pervadintas „Alcatel Idol4“). Kinijos kompanija ko gero ruošiasi pakartoti savo „Blackberry“ programinės įrangos“ partnerio vaidmenį blackberry-privkaip ir „DTEK60“ atveju.

„BlackBerry“ taip pat bendradarbiauja su „telekomunikacijų bendrove Indonezijoje“, kuri ruošiasi gaminti daugiau įrenginių po savo prekiniu ženklu.
Taigi, kaip supratote, „BlackBerry“ baigia savo reikalus su telefonų techninės įrangos dizainu ir panašiais dalykais ir ketina susitelkti tik į programinės įrangos kūrimą, įskaitant saugumą ir programėles.

Kadangi paskutinis išmanusis telefonas, sukurtas šios kompanijos, buvo „Priv “ (2015 m. lapkritis), ši strategija  tikriausiai jau seniai buvo svarstoma.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.