„CeBIT 2014“: „Zotac“ anonsuoja „ZBOX E“ ir „ZBOX nano“ mini kompiuterius

 „Zotac“ pasinaudojo „CeBIT 2014“ paroda ir joje pristatė trečios kartos „ZBOX E“ serijos kompiuterius varomus „Intel“ procesorių bei grafikos sprendimų. Malonu, kad neliko užmiršta ir AMD kompanija. „Zotac“ pirkėjams pasiūlys „ZBOX nano AQ02“ kuriame bus įdarbinti AMD vaizdo ir grafikos procesoriai.

Pradžiai apie „ZBOX E“ kompiuteriukus. Gamintojas teigia, kad šios atnaujintos mini dėžutės sugebės patenkinti nereiklius žaidėjus ir tūrėtų pasiūlyti sklandų žaidimų veikimą esant vidutiniams žaidimo nustatymams. Taip pat akcentuojama, kad šie kompiuteriukai būtų puikus pirkinys „LAN party“ dalyviams, bei tiems kam reikia labai kompaktiško žaidimų kompiuterio. Šiuos visus pažadus turės išpildyti „Intel Iris Pro 5200“ grafikos procesoriaus. Šiam tikslui tikrai pasitarnaus ir 128 MB labai sparčios atminties, kuri padeda grafikos lustui.

Skaičiuojamąją galia rūpinsis „Haswell“ architektūros procesoriai, dviejuose modeliuose bus montuojami „Intel Core i7 4770R“ procesoriai, o viename „Intel Core i5 4570R“. Šie procesoriai turi įgalinta „Intel TurboBoost“ technologija ir dėka jos esant tinkamoms aplinkybės galės pakelti savo dažnį, i7 4770R atveju net iki 3.9 GHz.

Šiuos mini kompiuterius bus galima įsigyti tiek „plikus“ tiek „PLUS“ jų versijas į kurias bus iš anksto įstatyta 8 GB darbinės atminties ir 1TB kietasis diskas.

ZOTAC ZBOX EI700 series ZOTAC ZBOX EI750 series

·         Intel Core i7 4770R

·         3.2 GHz, quad-core, 6 MB L2 cache

·         TurboBoost up to 3.9 GHz

ZOTAC ZBOX EI730 series

·         Intel Core i5 4570R

·         2.7 GHz, quad-core, 4 MB L2 cache

·         TurboBoost up to 3.2 GHz

PLUS modeliai parduodami su iš anksto įdėtais:

·         8GB DDR3

·         1 TB HDD

Dabar apie „ZBOX nano AQ02“. Kaip jau minėjome, po gaubtu darbuosis AMD lustas. Tau bus „A8-5545M“ APU turintis puikų balansą tarp energijos suvartojimo ir spartos. Teigiama, kad naudodamiesi šiuo kompiuteriuku galėsime gėrėtis aukštos raiškos video medžiaga, bei mėgautis neintensyviais žaidimais.

Kaip ir „ZBOX E“ atveju , kompiuteriuką su AMD procesoriumi „ZOTAC“ pasiūlys paprastą ir „PLUS“ versiją. Su kuria gausime iš anksto įdėtus 4 GB darbinės atminties ir 500 GB kietąjį diską.

ZOTAC ZBOX nano AQ02 series

·         AMD A8-5545M APU

·         1.7 GHz, quad-core, 4 MB L2 cache

·         Turbo up to 2.7 GHz

·         AMD Radeon HD 8510G

PLUS modeliai parduodami su iš anksto įdėtais:

·         4GB DDR3

·         500 GB HDD

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.