CoD: Black Ops visgi sukėlė ažiotažą

Naujasis grasiosios Call of Duty serijos žaidimas, žinomas Black Ops vardu, lapkričio 9 dieną pasirodė viso pasaulio parduotuvėse ir, kaip ir jo pirmtakas Modern Warfare 2, kuris pagerino daugybe rekordų, sukėlė šiokį tokį ažiotažą.

Call of Duty: Black Ops daugybę lėšų skyrė žaidimo reklamavimui, tad jį galima be jokios abejonės vadinti „popsu“. Vien ką pasako reklaminė kviestinė žvaigždė Kobe Brayntas, kuris įvardijamas kaip geriausias aktyvus krepšinio žaidėjas šiuo metu pasaulyje. Galime pridurti, kad kūrėjai Treyarch ir leidėjai Activision iš tiesų pasistengė.

Ažiotažas kilo ir tarp žaidėjų, tiesa ne pardavimuose, nes kol kas apie tai informacijos nėra. Xbox 360 piratinė žaidimo versija pasirodė visa savaite prieš oficialiųjį išleidimą, o asmeniniams kompiuteriams skirta tą pačią dieną, kaip ir žaidimas parduotuvių lentynose. Visgi, mums kyla klausimas, ar CoD: Black Ops yra geras žaidimas?

Pasak ekspertų, taip, nes jie šiam žaidimui skyrė gana aukštą 9.1 balą. Vieninteliai IGN kiek pakritikavo žaidimą ir jam skyrė „vos“ 8,5 balo bei pavadino žaidimą tiesiog geru, o ne puikiu. Kūrėjai ir toliau švaisčiojasi žodžiais „perkamiausias pasaulyje“, tačiau mes pažiūrėsime, ar puikiai išreklamuota nauja CoD frančizės dalis pagerins Modern Warfare 2 pasiektus rekordus.

15 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    na nezinau, interneta kasdien lankau, bet apie sitos dalies isleidima isgirdau tik pries savaite :D.

  2. SB parašė:

    ligonis>Reklamos buvo labai daug. Jie net YouTube ir komikus pasitelkė (Online Gamer), Kobe Bryantą ir daug kitų renginių.

  3. ironvolf parašė:

    Pirma pastraipa, paskutinė eilutė, ne \"šokį\", o \"šiokį\" turėtų būt.

  4. Storasis parašė:

    Butu geras jei tiek i reklama sukise pinigu, failintu pardavime :)) Nu bet aviu banda yra aviu banda

    Beje kas tas Kobe Bryantas?

  5. developeris parašė:

    Man atrodo geriau butu skyre pinigu daugiau zaidimui, o ne reklamai 🙂 nezinau kaip jum, man jis vidutiniskas labai…

  6. simple parašė:

    +1. IGN žaidimą kiek pervertino, o kiti reviewer\’iai rašo tai ką nori matyti dauguma žaidėjų ir tiek.

  7. bronius parašė:

    Storasis Kobe Bryantas yra komikas, garsus aktorius…

  8. adijux parašė:

    Kokie ten „ekspertai“ galėjo skirti šiam žaidimui 9.1 balo… Single player totalus mėšlas man pasirodė. Priešų ir „draugų“ AI pasibaisėtinas: šaudai į priešus tolumoje, o jie bėga tiesiai į tave. Ir svarbiausia, kad draugai nieko nedaro. Jeigu, tarkim, nubėgi šiek tiek toliau nuo draugų, tai jie net nesistengia šaudyti į prie juos bėgančius priešus, o tiesiog lekia link manęs, kad prisivytų. Nu absurdas kažkoks.

    Pats gameplay irgi prastas: atrodo lyg šaudytum iš žaislinių ginklų į popierinius žmones. Be to, žaidimo grafika neypatinga, tačiau striginėja nežmoniškai. Battlefield: Bad Company 2 kur kas geriau atrodė, bet visiškai nestriginėjo.

    Tad man ši CoD dalis yra pirmoji, kuri tikrai nuvylė. ~60 eurų už jį tikrai nemokėčiau…

  9. Povilas parašė:

    tikrai pritariu adijuxo nuomonei 🙂 rimti ten expertai vertina… va kaip kuriuose saituose useriai vertina apie ~6.5, tai jau viskas aisku… man isvis nesuprantama kaip jie gali kurt tokius medinius AI, nu gal crysis 2 nenuvils, ten bent zada auksto lygio intelekta, tai gal bent kiek kiti kurejai galvas pasikasys.

  10. egidijus parašė:

    Nežinau ko jūs tikėjotės iš Black Ops, bet žaidimas tikrai geras. Daug veiksmo, daug efektų, nemažai naujovių, kurių nebuvo MW2. Vien tai, kad pati žaidimo istorija vyksta nuo senų laikų, iki šių dienų, tikrai įdomu. 60 eurų per daug, bet yra ir po 12 dolerių, kas litais būtų apie 34 Lt, o už tiek tai verta pirkti.

  11. Povilas parašė:

    jo svarbiausia daug veiksmo ir…… efektu? 2005 metais ir tai geresniu buvo:D uz lita nepirkciau tokio sss… bet cia tik mano nuomone.

  12. zirnis parašė:

    kur po 12 doleriu? Kaip surpantu poto is steam RU versija gali atsisiusti?

  13. simple parašė:

    \"Vien tai, kad pati žaidimo istorija vyksta nuo senų laikų, iki šių dienų, tikrai įdomu.\"
    Arba aš kažką praleidau, arba: žaidimas prasideda 1961 metais ir baigiasi 1968.

  14. egidijus parašė:

    Jo iš steam Ru versiją parsisiunti, uždedi English patch\’ą ir turi tą patį ką ir už 60 eurų. Tik reikia iš rusų nusipirkti cd key kuris pas juos kainuoja 12 dolerių.
    Aš viso Single Player dar neperėjau, tai gal ir baigiasi istorija ties 1968m., bet tarp Multiplayer tai ginklai šių dienų.
    Kas nebandėt, pabandykit kai žaidimas įsijungia SPACE daug kartų spaudinėt, tada tas žmogus atsikels nuo kėdės ir duos vaikščiot po kambary. Ten galima nueit prie kompiuterio kur tam kambary yra, suvesti žodį DOA ir duoda visai įdomų žaidimuką žaist. 🙂

  15. dizaika77 parašė:

    Nieko per daug gero, paprastas \"koridorinis\" geimas, kuriame reikia begti nuo A iki B tasko, musdamas fragus, kad gale \"koridoriaus\" paspaustum ta knopke ir po to vel filmas kur tas jbns kodas 🙂 Losti quakeristams, nes antra kart nera noro zaist, multyplejeris liux! Crysis ir Stalkeris, tokie geimai ideta tau taktikos ir pasirinkimo laisves is kur nukalt reikiama fraga ir visi keliai lauikia su naujais pavojais, nei cia kad turi sekti gida su vardu \"Follow Me\" 🙂 Grafika gal ir nieko, man patiko kaip masinos sprogineja kaip kaledines petardos 😀 Aisku pasistengta kazkiek, bet ne man sitas geimas, strielialka-mieshalka 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.