„Company of Heroes 2“ stumiamas iš Rusijos

Po gautų žaidėjų nusiskundimų dėl Sovietinės armijos vaizdavimo būdo Rusijos importuotojas „1C-SoftClab“ nuspaudė stabdžių pedalą: antrąjį pasaulinį karą leidžiantis išgyventi „Company of Heroes 2“ sandėliuose nebekaupiamas. Žaidimo leidėjas „SEGA“ tuo labai susirūpinęs ir imasi rimtai spręsti susidariusią problemą.

Panašu, kad neigiamomis spalvomis žaidime nušviesta Sovietų armija net bando pasišaukti pastiprinimą. Internete sudaryta peticija, kuria bandoma pašalinti „Company of Heroes 2“ iš „Steam“. Šiuo metu peticija yra surinkusi apie 17 000 parašų.

Priminsime, kad visą šį galvos skausmą „SEGA“ paveldėjo dar šių metų pradžioje, kuomet THQ iškelto bankroto metu įsigijo teises į „Company of Heroes“ ir šį ženklą prižiūrėjusią studiją, „Relic Entertainment“.

3 Komentarai

  1. GK parašė:

    rusus reik mylet ir juos aukstint,tik parasyk kazka ne taip,tik pasakyk kazka ne taip kas pjaunasi su ju propaganda is kart putinas,spec nazas ir kiti idomus dalykai prasideda 😀

  2. allieduser parašė:

    vokieciai pripazinti, kaip pridare nusikaltimu pries zmonija, o kaip del sovietu sajungos? stalinas neka geeresnis uz hitleri buvo, o kiek sovietu sajungoje nuzudyta, nukankinta ir istremta zmoniu??? Ai bet juk yra posakis "nugaletoju niekas neteisia"

  3. GK parašė:

    kad tie rusai butu ore sunesioti jei jiems butu nepadeja amerikonai ir kiti.vos ne "puse" pasaulio reikejo kad nacius sulaikyt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.