„Computex 2014“: „Phanteks“ nestokojo išradingumo

Galimai jau visai greitai korpusų dizaino guru vardą gausianti „Phanteks“ „Computex 2014“ parodoje ne tik pademonstravo dar du ateityje pasirodysiančius išskirtinius korpusus ir jiems skirtus video pristatymus, bet ir parodė porą kompaktiškų CPU aušintuvų.

„Phanteks Enthoo Mini XL“ galima pavadinti milžinišku (260 (P) x 480 (I) x 550 (A) mm) entuziastams skirtu mATX korpusu. Masyvi vidaus erdvė ne tik skirta puikiam suderinamumui su uždaromis aušinimo sistemomis skysčiu ar informaciją talpinančių kaupiklių diegimui, bet ir galimybei transformuoti Mini XL į dvi pagrindines plokštes (mATX + mITX) palaikantį korpusą. „Phanteks Enthoo Mini XL“ palaikys didesnius nei 140 mm skersmens ventiliatorius, o oro įsiurbimo zonos bus pilnai aprūpintos lengvai prieinamais dulkių filtrais.

„Phanteks“ taip pademonstravo kubo formos „Enthoo EVOLV“. Dviejų zonų išplanavimas turėtų leisti pasiekti ne mažiau puikų suderinamumą su dideliais radiatoriais bei užtikrinti nepriekaištingą kabelių tvarką. „Enthoo EVOLV“ bus prieinamas juoda arba balta spalvomis, bus komplektuojamas su 200 mm įpučiančiu ir 120 mm išpučiančiu ventiliatoriais. Viena iš išskirtinių šios naujovės savybių – 5,25" lizdas „Enthoo EVOLV“ galinėje dalyje.

Tie, kas tikėjosi, kad „Computex 2014“ parodoje išvys naują „Phanteks“ orinių aušintuvų flagmaną, turėjo kiek nuliūsti. Kompanija atsivežė du aliuminio konstrukciją turinčius kompaktiškus aušinimo sprendimus. D tipo PH-TC14S pasižymi dviem plonais plokštelių blokais, tarp kurių įspraustas vienintelis F140HP-PWM ventiliatorius. Žemo profilio PH-TC14LS turi tik vieną aliuminio plokštelių bloką ir tą patį 140 mm ventiliatorių, kuris gali dirbti 600 – 1300 RPM diapazone.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.