Corsair inžinieriai aplenkė visus technikos entuziastus

Kompanija Corsair sugebėjo įrodyti, kad technikos gamintojai gali gana nesunkiai įveikti technikos entuziastus pasitelkę rinkoje dar nepasirodžiusius ypač sparčius gaminius. Šį kartą „arkliuku“ tapo artėjantys Force Series SSD kaupikliai.

Gamintojas taip pat panaudojo gana įspūdingą testavimo sistemą, o rezultatas gavosi toks, jog PC Mark Vantage teste kompanija surinko 32947 taškus, taip gana solidžiai aplenkusi į antrąją vietą nustumtą technikos entuziastą SteveRo iš bendruomenės Xtremesystems.

Pasaulio rekordą sintetiniame teste pasiekti pavyko dėl keleto dalykų. Vienas iš pirmųjų, skystu azotu aušintas Intel monstras Core i7 980X, kuris sistemos veikimo metu dirbo net 5,8GHz dažniu. Į pagalbą Corsair pasitelkė ir savo Dominator GTX2 darbinę atmintį dirbančią 2,1GHz dažniu bei pasižyminčia CL7 tipo vėlinimu. Visgi, raktas į pergalę buvo kitas – tai net vienuolika RAID 0 konfigūracija sujungtų Foce Series F200 SSD kaupiklių.

Atrodo, kad Corsair tikrai atliko gerą darbą su F200 SSD kaupiklių serija, kuri kol kas demonstruoja įspūdingą įrašymo ir nuskaitymo spartą. Force Series kaupikliai yra pagrįsti Sandforce SF-1200 kontroleriu, tačiau visai netrukus turėtų pasirodyti ir grįsti SF-1500 kontroleriu, tad šie turėtų būti dar labiau spartesni.

Daugiau informacijos apie pasiektą pasaulio rekordą galite sužinoti Corsair bloge čia.

3 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    pasitelkę rinkoje dar nepasirodžiusius ypač sparčius gaminius – juokingai skambai – mes turim jau tai, ko jus dar negalit gauti – del to musu rezultatai geresni….

  2. Linas parašė:

    Kaip matyti lentelėje, kažkoks entuziastas netruko aplenkti ir surinko 1000 \"morku\" daugiau 😀
    Taigi entuziastai vel laimi.

  3. ligonis parašė:

    net neraso koks to \"Mike\" procesorius

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.