„Cyberpunk 2077“ išleidimas vėl atidėtas

„Cyberpunk 2077“ žaidimo išleidimas vėl atidėtas. Dabar žaidimo teks laukti iki lapkričio 19 dienos. „CD Project Red“ paaiškinimas yra paprastas – žaidimas bus išleistas tada, kai jis bus pabaigtas. Tokie atidėjimai tikrai nepatinka žaidėjams, nes „Cyberpunk  2077“ laukiamas labai ilgai. Iš kitos pusės, geriau vėliau gauti užbaigtą žaidimą, nei anksčiau ir su daug klaidų.

Vakar taip pat vyko konferencinis „CD Project Red“ skambutis. Jo metu buvo užsiminta, kad „Cyberpunk 2077“ žaidimas nuo pirmos dienos bus suderinamas su visomis konsolėmis, įskaitant ir naujos kartos „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X“. Šis pareiškimas gali sukelti naują gandų bangą ir turėtų reikšti, kad naujos kartos žaidimų konsolės bus išleidžiamos iki lapkričio 19 dienos.

„CD Project Red“ taip pat pareiškė, kad „Cyberpunk 2077“ grafika su PS5 ir XSX geriau atrodys nuo pirmos dienos lyginant su praėjusios kartos konsolėmis. Didelis „Cyberpunk 2077“ žaidimo atnaujinimas yra suplanuotas 2021 metais. Įsigiję žaidimą jį gaus nemokamai. Be to, tie, kurie „Cyberpunk 2077“ įsigys esančios kartos konsolėms, jį galės žaisti ir su nauja konsolių karta.

8 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    kokia puse bepaziuresi, tokie atideliojimai suviai i kojas leidejui…
    Tada parasyk data – TBA ir neprisirisi… tai padare kai kurie kiti…
    Jau nekalbu kiek jie preorder praranda….
    Taipogi gali buti, kad kazkas juos stabdo, t.y. pvz. jeigu butu tik PC platforma…gal jau butu ir isleide…
    galbut tikrai niekaip neiseina padaryti tinkamo produkto kitose platformose

  2. nemesis parašė:

    Galetų atidėti iki 2077 metų…

  3. ChienTheDog parašė:

    Tai jie atidėjo ir Night City Wire, kur turėjo pristatyti žaidimą išsamiau. Kaip teigia, dėl palaikymo protestuotojams, BLM, ANTIFA ir kitiems riaušininkams:

    https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1267883702241157127?cxt=HHwWjoC7ic_gtpgjAAAA

    Žaidimo tikrai nepirksiu. Pasidomėsiu, pažiūrėsiu, bet pinigais neberemsiu šitų. ALL LIVES MATTER.

  4. Povilas parašė:

    As tai pirksiu manau, nes witcher 3 nepirkau.

  5. Valdas parašė:

    Labai geras sprendimas, žmonės spės atsinaujinti vaizdo plokštės į rtx 3080, 3090 kurios bus galingesnės daugiau nei 50% už 20xx serijos. Tad žmonės galės mėgautis Cyber punk, 1440p ultra rtx on very high fps arba 4k ultra settings high fps. Kosolių mylėtojai, galės megautis žaidimu per ps5 arba naują xbox bet kokiu atvėju win, win.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.