„Cyberpunk 2077“ nuo išleidimo neteko beveik 80 % aktyvių žaidėjų

„Cyberpunk 2077“ žaidimas buvo išleistas 2020 metų gruodžio 10 dieną ir tikrai sudrebino žaidimų industriją. Taip, daugelis skundėsi įvairiomis problemomis žaidime, bet „Cyberpunk 2077“ vis tiek tapo pirmuoju vieno žaidėjo žaidimu, kurį vienu metu žaidė daugiau nei 1 mln. žaidėjų „Steam“ platformoje. Praėjus kelioms savaitėms žaidėjų susidomėjimas „Cyberpunk 2077“ žaidimu išblėso ir žaidėjų kiekis sumažėjo 79 % arba vidutiniškai iki 225 000 žaidėjų vienu metu. Tai yra įprasta vieno žaidėjo žaidimams, nes jie per pirmą mėnesį netenka apie 80 % aktyvių žaidėjų. Tiesa, atviro pasaulio žaidimai kaip „Cyberpunk 2077“ istoriškai pasirodo geriau ir praranda kiek mažiau žaidėjų. Tai reiškia, kad daugelis žaidėjų tiesiog nebesugrįžta prie žaidimo, nors jame dar ir likę įvairios veiklos. Kitaip sakant, žaidimas kai kurių žaidėjų neužkabino.

Palyginimui, „CD Project Red“ žaidimas „Witcher 3“ išleidimo metu turėjo 92 000 aktyvių žaidėjų, o po mėnesio jų kiekis buvo 55 000. Praėjo trys mėnesiai nuo „Witcher 3“ išleidimo, kol žaidėjų kiekis nukrito 79 %.

12 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Užtat Youtubėje populiarumą išlaikė 🙂

  2. koloniukas parašė:

    Geriau witcher 3 dar kartą pereičiau nei cyberpunk 2077.

    • kernelis parašė:

      As kokia ~20% W3 perejau (nesu zaides dar jo) pries pat parduodamas GPU. Tada suzinojau, kad siais metais turetu iseiti W3 „enhanced edition“ versija next gen konsolems ir PC su sokiu tokiu grafikos update, tai nudziugau, nes kai bus galima isigyti naujas GPU (siu metu gale turbut :D) turetu ir sitas but isejes.

      • XMA parašė:

        Tai visi jau prisipirke RTX 3070 po 499 dolerių ir laukia nesulaukia naujos W3 dalies 🙂 🙂 🙂

      • Povilas parašė:

        Galima witcher 3 uzsimodint ( reworked project vadinasi, dar rodos man labai E3 lighting modas pakeite apsvietima, labai patiko ) atrodo tikrai gerai, nereikia nei jokiu enchanced editionu 🙂 na atrodo prides ray tracing, bet cia aktualu tik nauju GPU turetojams.

        • kernelis parašė:

          Niekad gyvenime nenaudojau mod’u ir nenaudosiu 🙂 Noriu zaist tik vanilla zaidima, butent toki, koki kure. O jei vanilla lievas ir be mod’u zaist normaliai neiseina, tai skipinu. Nesu geimeris ir zaidimams neturiu daug laiko, nedadaryti zaidimai geras atfiltravimo ka zaist pozymis. Pvz CP2077 – SKIP 😀

          • Povilas parašė:

            As pats niekad nemodinu, bet kai pabandziau witcher pasikeite nuomone. Nieko blogo modas kuris pakelia grafika, kaip texturos, better faces ir t.t. kas svarbiausia ant witcher jie labai lengvai isiraso.

    • ZeroFM parašė:

      Greičiau veryga prezidentu taps nei kad norėtau pereit nes pokalbių neįmanoma skip daryt …

  3. Kubus parašė:

    Ant ko žaisti šį žaidimą ? senomis gpu ? kai bus naujos kortos, tada ir žaisim.

  4. Daemon parašė:

    Aš tai ant 1080p leidžiu, su GTX 1070. Normaliai eina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.