Daugiau informacijos apie PlayStation Move

Kaip žinia, jau šiais metais visi rinkoje esami naujos kartos žaidimų kompiuteriai leis valdyti žaidimus judesių pagalba. Microsoft kiek ankščiau pranešė apie Kinect, tuo tarpu Sony daugiau papasakojo apie savo Move bei jam pritaikytus žaidimus.

Kaip pranešama, Didžiojoje Britanijoje PlayStation Move pakuotė kainuos apie 50 svarų, tad kiek pigiau, nei Microsoft Kinect. PlayStation Move pakuotėje rasime patį pultelį, PlayStation Eye kamerą bei kompaktinį diską pradedantiesiems, kuriame bus trys lengvi žaidimai, kurie leis be didesnio vargo išbandyti naujojo valdymo pulto ypatumus.

Tiesa, tiek PlayStation Move, tiek ir PlayStation Eye bus galima įsigyti ir atskirai. Pastarasis įrenginys kainuos 25 svarus, tuo tarpu Move apie 35 svarus sterlingus. Taipogi pranešta apie daugybe žaidimų, kurie palaikys PlayStation Move, o sąraše tokie žinomi vardai, kaip Heavy Rain, Killzone 2, Resident Evil 5 ar Tiger Woods PGA Tour 11. Pastarojo žaidimo demonstracija apačioje.


3 Komentarai

  1. spfanas parašė:

    NEZINAJI KAIP JUM BET man ziauriai patiko sis daikciukas butinai isigysiu , ir zaisiu vel re5

  2. AnTIfanas parašė:

    is tiesu super daikciukas..ir kiek teko skaityt,tai dauguma pripazysta kad Sony grazia pdare M$ su savo \"vibriku\" – tas kinect (rectum 😀 ) kazkoks nelabai vykes eina kalbos

  3. SB parašė:

    PlayStation Move yra tas pats Wii, tik su HD grafika. Stai Microsoft Xbox 360 Kinect yra kažkas naujo, tačiau mane neramina kylantis gandai apie vieną ar kitą problemą, kuri kyla naudojant šį įrenginį. Iš jo tikiuosi labai daug, tik pasirodžius būtinai išbandysiu ir papasakosiu savo nuomonę. Tiesa, niekas nesako, kad jis negali tapti tikru nusivylimu. Šiam projektui būsiu tikrai kritiškas, nes lūkesčiai yra dideli.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.