Dėl JAV sankcijų „Huawei“ telefonų pardavimai kris iki 60 %

Sunku būtų surasti žmogų, kuris negirdėjo apie JAV sankcijas „Huawei“. Tokios neigiamos žinios tikrai turės įtakos pardavimams. Nekalbame vien apie JAV, pardavimai kris ir globaliai.

„Huawei“ pardavimų skyrius tikisi, kad telefonų globaliai parduos 40-60 % mažiau. Kol kas tikslūs skaičiai dar neaiškus, turime vien prognozes. Dėl esamos situacijos telefonų poreikis kiekviename regione bus stebimas ir pagal esamą paklausą bus nustatomas tiekimas. Kai kurie telefonų modeliai gali būti atšaukti netgi jų neišleidus visuose rinkose. Kalbama apie „Honor 20“ seriją.

Dabar „Huawei“ labiau koncentruosis į Kinijos rinką, taip norint sumažinti netektų pardavimų įtaką. Kompanijos vienas iš vykdomųjų pareigūnų mano, kad JAV sankcijos „Huawei“ augimą sumažins tik šiek tiek. Kaip ten bus iš tikro pamatysime ateityje, kai pasirodys realūs pardavimų skaičiai.

4 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    ziauru….

  2. MMM parašė:

    idomu, gal Kinojoje bus uzdraustas iPhone?

  3. Raijmiss parašė:

    Vienos spekuliacijos :DDDdd Jų labai stipriai bijo nes labai labai stipriai ir toli pažengę yra ir jau dabar teikia PREMIUM klases telefonus pigiau. Jankiai bijo juos isileisti nes suvalgytų jų rinkoje dominuojanti mapple ir kitas firmas, bet ne čia pagrindinė priežastis, o tame kad jie sumažino tiekimą brangių ir retų metalų, ko pasekoje dega jankiu subinės elektronikos gamyboje, todėl jav rado per kur kirsti HUAWEI, t.y. netiekti google service ir t.t. skleidžiama visokia dezinformacija kad tik kuo daugiau pakenkti firmai, aišku tai įtakos pardavimus bet ja ne taip kardinaliai 😀 Gerai kad HUAWEI tai numatė ir jau nuo seno kuria planą kaip ką daryti, tikėkimės viskas bus gerai, nes kuo daugiau konkurencijos tuo labiau išlošia vartotojas 🙂

    • adex parašė:

      na taip, kazkuriame video esu nugirdes trumpa kazka vapaliojant apie tai jog jav prekybos balansas su kinija yra nekoks jav atzvilgiu, tai ir imasi bent kokiu priemoniu tam kontroliuoti. gaila jog didzioji dalis es yra sulindusi i nato, o kas nato paradui vadovauja tai manau neverta nei sakyti, tad jeigu imsis grieztesniu globaliu sankciju, tai palies ir es

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.