Didėlės spartos ir didelės raiškos žaidimų patirtis su „AGON by AOC Q27G2S/EU“

Nuostabiai subalansuotas

Didėlės spartos ir didelės raiškos žaidimų patirtis su „AGON by AOC Q27G2S/EU“

Amsterdamas, 2021 m. lapkričio 24 d. – Vienas iš pasaulyje lyderiaujančių žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekės ženklų „AGON by AOC“ pristato „AOC GAMING Q27G2S/EU“ – nuostabų žaidimams pritaikytą monitorių, tinkantį šių dienų kompiuterinių žaidimų scenos nuotykių ieškotojams. 68,6 cm (27 colių) „Q27G2S/EU“ gali pasigirti 10 bitų IPS panele, užtikrinančia plačią spalvų gamą, QHD skiriamąja geba, užtikrinančia ryškias detales, ir 165 Hz atnaujinimo dažnį, užtikrinantį greitą ir konkurencingą žaidimų patirtį.

„AOC Q27G2S/EU“

Nuotykiams priešaky

„AGON by AOC“ pasitinka nuotykių ieškotojus su labai patrauklia kompozicija: žaidimų monitoriumi, kuris puikiai dera su šiuolaikinio žaidimų kompiuterio techninėmis specifikacijomis. QHD raiška (2560 x 1440 pikselių) šiuo metu yra mieliausias pasirinkimas žaidėjams, norintiems pereiti nuo Full HD raiškos, bet taip pat norintiems pasiekti aukštą kadrų dažnį su savo vaizdo plokšte. 27 colių ekrano dydis puikiai tinka šiai raiškai, todėl vaizdas yra aiškus, ryškus ir labai patogiu 109 ppi pikselių tankiu, todėl nėra būtina keisti mastelio.

Apginkluotas bet kuriai artėjančiai kovai

„AOC GAMING Q27G2S/EU“ yra su IPS panele, kuri siūlo patogius bei plačius matymo kampus. Dėl 10 bitų spalvų gylio panelė gali sukurti 1,07 milijardo spalvų ir rodyti tikslius spalvų perėjimus be jokių spalvinių juostų (priklausomai nuo vaizdinio turimo ir pritaikyto suspaudimo). Monitoriaus IPS panelė taip pat užtikrina didelę spalvų gamos aprėptį ir išskirtinį spalvų tikslumą, o tai – puikūs priedai būsimoms „YouTube“ žvaigždėms ar tiesioginių transliacijų virtuozams, norintiems redaguoti nufilmuotą medžiagą ir dalytis ja su savo bendruomenėmis, bei tiems, kurie tiesiog nori mėgautis turimu turiniu – ar tai būtų žaidimas, ar tai būtų filmas – taip, kaip juos yra numatęs vaizdinio įrašo autorius.

Puikiai pritaikytas dabartiniams žaidimų kompiuteriam, „Q27G2S/EU“ QHD raiška, lyginant su kitais Full HD monitoriais, suteikia vaizdui didesnį detalumą, todėl žaidėjai daug lengviau pastebės svarbias detales, pavyzdžiui, tolumoje esantį priešininką.

Dėl „Q27G2S/EU“ 165 Hz atnaujinimo dažnio (naudojant DisplayPort įvestį) greitas ir konkurencingas žaidimas tampa kasdienine žaidėjo duona, o naudojant MBR (Motion Blur Reduction) funkciją, monitorius pasiekia 1 ms MPRT, praktiškai pašalindamas visus vaizdą dubliuojančius artefaktus.

„Q27G2S/EU“ palaiko adaptyvųjį sinchronizavimą ir yra „NVIDIA G-SYNC Compatible“ sąraše, todėl vaizdo plokštės generuojamų kadrų dažnį galima suderinti su monitoriaus atnaujinimo dažniu, pašalinant vaizdo plyšimą ir trūkčiojimą esant kadrų neatitikimui. Dėl mažo monitoriaus įvesties vėlavimo vizualinis grįžtamasis ryšys į žaidėjų įvestis gaunamas beveik akimirksniu ir taip atkartoja bet kuriuos jų greitus bei impulsyvius refleksus.

„Q27G2S/EU“ yra su ergonomišku stovu, kuriame galima reguliuoti aukštį, pakreipimą ir pasukimo kampą, idant kiekvienas naudotojas galėtų jį reguliuoti bei tuo pačiu išlaikyti sveiką laikyseną. Trijų pusių berėmio dizaino „Q27G2S/EU“ taip pat yra puikus monitorius, skirtas kelių monitorių sąrankoms, kurį dar labiau pagerina VESA tvirtinimo parinktis. 2x HDMI ir 1x DisplayPort įvestis leidžia prie monitoriaus prijungti kelis šaltinius, pvz., asmeninį kompiuterį, antrąjį kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį, konsolę ir t.t., taip padidindamas praktinių kasdienių veiklų, kurias gali atlikti naudotojas su naująja sąranka, kiekį.

OSD meniu galima pasiekti naudojant lytėjimo mygtukus po skydeliu arba naudojant G-Menu programinę įrangą. „Q27G2S/EU“ žaidimams skirtos funkcijos apima Dial Point (taikiklio perdangą), AOC Game Colour režimą (skirtą padidinti/sumažinti spalvų sodrumą) ir kadrų dažnio skaitiklį. Be viso to, Flicker-free technologija, kuri ryškumui reguliuoti naudoja DC, o ne PWM įtampą, o taip pat ir specialusis Low Blue režimas palengvina žaidimų sesijas vėlyvą naktį bei tamsiu paros metu.

„AOC GAMING Q27G2S/EU“ bus galima įsigyti nuo 2021 m. lapkričio už rekomenduojamą mažmeninę kainą – 349.00 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.