Didesnės spartos APU procesorius nešiojamiems kompiuteriams iš AMD

AMD nori pasiūlyti dar daugiau savo produktų nešiojamiems kompiuteriams, todėl greitai turėtume sulaukti H serijos APU procesorių. Toks procesorius savyje turės ne tik įprastus 4 branduolius (su SMT), bet ir „Vega“ grafikos posistemę, susidarytą iš 11 blokų, viso tai yra 704 Stream procesoriai. Šis procesorius jau pastebėtas keliose testavimo platformose („SiSoftware“ ir „3DMark“), tad išleidimas turėtų įvykti ne už kalnų.

Procesoriaus kodinis pavadinimas (ZM3301C3T4MFB_36/33_N) nurodo, kad tai baigiamasis pavyzdys. Tai reiškia, kad ir lusto dažnis yra galutinis. Kol kas žinomas tik procesoriaus branduolių dažnis, jis bus 3,3 GHz baziniame ir 3,6 Turbo režimu. Grafikos posistemės dažnis kol kas lieka neaiškus. Tikėtina, kad šis procesorius bus pavadintas 2400H, nes jo specifikacijos labai artimos 2400G procesoriui. Naujasis H serijos procesorius gaus 45 W TDP reitingą.

2 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Neįtikėtinai ilgai AMD užtrunka išleisti tą patį lustą su kiek didesniu TDP. Raven Ridge U-serija išleista prieš 9 mėnesius, o tas pats ant 45W (arba 35-54W) – vis dar tik gandai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.