DJ Koh: „Samsung“ išmaniųjų telefonų segmente pirmaus dar 10 metų

Mūšis dėl didžiausio telefonų gamintojo yra visada įtemptas. Pietų Korėjos „Samsung“ iš sosto labai nori išversti Kinų „Huawei“. Kinai tam skiria dideles pastangas ir yra nusiteikę labai agresyviai, bet iki šiol „Samsung“ šios situacijos nekomentavo. Dabar pasisakęs „Samsung“ generalinis direktorius, DJ Koh, žodžių į vatą nevyniojo ir teigia, kad jo kompanija išmaniųjų telefonų segmente pirmaus visą ateinantį dešimtmetį.

DJ Koh paklausus apie galimybę prarasti pirmaujančio telefonų gamintojo vietą buvo atsakyta, kad „Samsung“ didelį dėmesį skiria inovacijoms ir produktų tobulinimui, o tai leis išlaikyti užimamas pozicijas. Nepaisant mažėjančių pardavimų „Samung“ generalinis direktorius pritaria idėjai išleisti sulenkiamus telefonus. Jis mano, kad tokie telefonai suteiks unikalią patirtį mobilių telefonų naudotojams. „Samsung“ dabar užsiėmę atnaujindami „Galaxy Fold“ ekraną, kad jis galėtų pasiūlyti dar geresnę patirtį ir turėtų kuo mažiau trūkumų.

5 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Užuot inovavę geriau bateriją fiziškai padidintų kokius 3 kartus

  2. newdiamond parašė:

    jeigu rinka diktuotu, kad reikia batarkiu geresniu – tai ir butu, o dabar visiems remelio milimetrai svarbus…
    nepirks visokiu fold ir panasiai ir ate, tures galvoti ka kita…bet zinome kad lips ir dar kaip
    idejo fingerprint ant ekrano…wow taip bent fishke, reikia naujo telefono 😀

  3. MMM parašė:

    O jie pirmauja? Tai kad kiek zinau jie ir ruosiasi atiduoti pirma pozicija mazindami investicijas telefonu sektoriui. Labiau fokusuotis nori ant gelezies gamybos

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.