„Enermax“ pristatė „Fulmo ST“ korpusą (video)

„Enermax Fulmo" korpusų serija, iki šiol buvusi sudaryta iš „Fulmo" ir „Fulmo GT" atstovų, vakar buvo papildyta nauju nariu – „Fulmo ST". Entuziastų gana mėgstama serija ir toliau siūlys tai, ką siūlė prieš tai – platų suderinamumą su uždaromis vandens aušinimo sistemomis bei rimtesniais radiatoriais.

Kaip pats gamintojas įvardina, „Fulmo ST" pasižymi trijų dimensijų priekiniu perforuoto metalo tinkleliu, kuris ne tik sukuria patrauklesnį vaizdinį vaizdą, bet ir padidina aušinimo efektyvumą. „Fulmo ST" bus komplektuojamas su vienu 14 cm (modelis ECA3270B) arba dviem 14 cm LED (ECA3270A) priekyje sumontuotais ventiliatoriais. Daugiau gamyklinis variantas aušintuvų neturi, tačiau savininko pageidavimu šiame korpuse galima patalpinti iki 10 tokių įrenginių. Korpuso viršuje įrengta vieta dviem 14/12 cm ventiliatoriams arba 240/280 mm. radiatoriui.

Du HDD/SSD narvus turintis „Fulmo ST" gali talpinti iki 8 HDD arba 10 SSD kaupiklių. „Enermax" inžinieriai paliko galimybę pašalinti viršutinį narvą ir taip padidinti palaikomos vaizdo plokštės ilgį iki 412 mm. Normaliomis sąlygomis šis ilgis siekia 286 mm. Tuo tarpu maksimalus CPU aušintuvo aukštis gali siekti 185.3 mm. ODD tvirtinimui panaudota bevaržtė sistema, pavadinta „SlideIn" užraktu.

Korpuso viršuje įrengta jungčių panelė turi po dvi USB 2.0 ir USB 3.0 jungtis bei sąsajas ausinėms ir mikrofonui. Modelis, komplektuojamas su LED ventiliatoriais, taip pat turi ventiliatorių sūkių valdiklį ir jų apšvietimo įjungimo/išjungimo mygtuką.

„Enermax Fulmo ST" bus prieinamas dviem spalvomis: blizgančio metalo bei juoda. Kaina kol kas neskelbiama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.