„Enermax“ suskubo pristatyti tris inovatyvius aušinimo padus nešiojamiems kompiuteriams

„Enermax“ išleisti nešiojamiems kompiuteriams skirti „AEOLUS VEGAS“, „AeroOdio“ ir „AEOLUS PURE“  aušinimo padai galės ne tik pasiūlyti efektyvų aušinimą, bet ir tokias savybes, kaip kintantį LED apšvietimą, keičiamą ventiliatoriaus poziciją ar net išorinius garsiakalbius.

18 cm. skersmens „Enermax Vegas“ ventiliatorių turintis „AEOLUS VEGAS“ pasižymi aliuminio ir perforuoto metalo konstrukcija bei inovatyvia kabelių išvedžiojimo galimybe. Šis aušinimo padas taip pat leidžia keisti LED apšvietimo efektus (tam skirti keturi režimai), tačiau pačia svarbiausia savybe tampa magnetinis „Vegas ventiliatorius, suteikiant galimybę vartotojui jį paslinkti ten, kur yra karščiausias nešiojamo kompiuterio taškas. Aušinimo pado konstrukcijos kraštai padengti guma bei papildomai įrengtas išorinis USB lizdas.

Enermax AeroOdio“ turi 22 cm. aušinimo įrenginį ir turėtų padėti išspręsti garso kokybės problemas, kurios kamuoja didelę dalį biudžetinių nešiojamų kompiuterių. Šiame produkte integruotas „DreamBass“ garso lustas, kuris siunčia pagilintus žemus ir aštresnius aukštus dažnius į dvejus išorinius garsiakalbius.

Tuo tarpu „AEOLUS PURE“ pasižymi 25 cm. skersmens ventiliatoriumi bei šlifuoto aliuminio apdaila. Ventiliatoriui skirti du skirtingi sūkių režimai, o vartotojui plati pakyla riešams. Atrodo, kad šis produktas turi panašumų (bent jau išorinių) su seniau mūsų apžvelgtu Enermax Aeolus Premium.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.