Entuziastams skirta eVGA P55 FTW

Šiandien eVGA anonsuoja entuziastams skirtą P55 FTW (For The Win) pagrindinę plokštę. Naujasis gaminys skirtas netrukus startuosiančiai Intel LGA-1156 platformai, tačiau eVGA inžinieriai pasielgė išties sumaningai, sumontuodami LGA-775 lizdui skirtas montavimo skylutes. Tai reiškia, jog šios plokštės savininkai turės galimybę panaudoti senesnius vien tik LGA-775 lizdui skirtus aušintuvus.

eVGA P55 FTW naudoja 17-os fazių energijos tiekimą (12 skirta CPU, o likusios 5 atminties įrenginiams). Plokštėje sumontuotos trys PCI-E 2.0 x16 jungtys, kurios skirtos tiek SLI, tiek ir CrossfireX technologijoms. Plokštė turi net tris BIOS, dual gigabit LAN, įjungimo, išjungimo bei BIOS perkrovimo mygtukus, Debug LED ekranėlį, šešias Sata jungtis bei 7.1 HD garso posistemį.

Už šią gražuolę eVGA prašo 250$.


22 Komentarai

  1. Fndz parašė:

    kaip uz tokia kaina galejo bent 6 ramu slotus sumest

  2. BigMan parašė:

    o kas nuo to pasikeistu? KUR TU DETUM TUOS 12 AR 24 GB RAM? pas mane 12gb ram, o pc max isnaudoja 2 gb.. ssu zaidias dauigau… mastyk su galva..

  3. Megstu parašė:

    Ramų slotai DDR2 ar DDR3?

  4. BigMan parašė:

    ddr3 ddr2 jau seniai uzmirsti :d (juokauju )

  5. crooked parašė:

    neikertu kam ta molex jungtis

  6. BigMan parašė:

    speju kad dvd irenginiui, kadangi vga jau imontuota, tai tereikia prisijungti dvd 🙂 arba hdd/ssd

  7. Fndz parašė:

    tas molexas daug ka nustebino, sako kad sita jungtis prides energijos tiekimo stabilumo ispletimo lizdams, o dar 2 power lizdai virsuj kairei… ir tas raudonas dalykelis \"future fun\" skirtas overclockinimui kaip supratau, labai idomiai atrodo, idomu zinot koki max ramu dazni palaiko

  8. BC00 parašė:

    Molex greiciausiai skirtas uztikrinti MB stabiluma SLI/CF rezimu, o tas raudonas mygtukas greiciausiai yra restart arba power mygtukas. Salia jo is desines Clear CMOS.

  9. Spygliuotas parašė:

    BigMan, pats, kaip matau, mąstai ne su galva, o su užpakaliu. jei tu nesugebi išnaudot 2 GB ram\’o, tai nepulk kitų vadint durniais, kad jiems reikia daugiau, nei kad tau.

    p.s.
    nieko neatrašyk, man to nereikia.

  10. rem86 parašė:

    o kam reikalingi trys BIOS\’ai? 😀 du tai suprantu, bet kam trecias..

  11. Fndz parašė:

    tnx spygliuotas 🙂

  12. BigMan parašė:

    Spygliuotas<<<<< as atrasysiu… As kalbejau apie normalu darba su pc… as ant savo pc laikau servery, tai ramai beveik visi sueina.. Nemaisyk skirtingu delyku.
    antra, as nevadinau nei vieno durnium, jei tau su akim blogai, tai eik akulioriu nusipirkt. Ir duodu pastaba, nebandyk geriau manes izeidyneti.
    Ir su savo tuo p.s. tai man irgi to tavo komentaro nereikejo..
    Dekui.

  13. Jordan parašė:

    250$…. Tai jei atkeliaus iki lietuvos speju be 800 nelabai nusipirksi 🙂

  14. tomaxsas parašė:

    BigMan po savo komentaro apie Molex jungti galejai daugiau jau nk neberasyt, matosi visas tavo supratimas apie PC 😀

  15. Maariux parašė:

    Solidžiai atrodo matka.

  16. SB parašė:

    Vaikinai, neizeidinejam vienas kito, o kitaip turesit sankciju.

  17. Wyshniukas parašė:

    Labai jau sexy atrodo M/B.
    Kas dėl Molex, tai puikiai tinka prijungti ventiliatorius. Sakykim aš Antec ventiliatorius priijungęs per ją su GA-M57SLI-S4.

  18. Spygliuotas parašė:

    kadangi man nesunku pabūt mažu vaiku, tad pasiduodu provokacijai ir toliau rašau…

    BigMan, visų pirma apie „aš nekaltas, nieko nedurninau“… pacituokim tamsta: „mastyk su galva..“ – tai vadink kaip nori, bet esmė ta pati, tad nereikia lia lia.

    visų antra, man neįdomu kur tu išnaudoji savo 12 GB, bet jei atliekant paprastus darbus tavo namūdinė sistema neišnaudoja 2 GB, tai nereiškia, kad ir kito to neišnaudoja. nemėgstu kalbėt apie save, bet man pačiam nevisad pakanka 4 GB kasdieniam darbui… tad baik skiest savo tiesas, besisukančias vien tik aplink tamstos personą. nei tu žinai kas ir kaip dirba su kompiuteriu, nei kokie poreikiai yra to žmogaus. tad savo pasiūlymus mąstyti su galva gali susikišti uodegon, nes už tamstos žodžius ir kakius yra vertingesnis.

    SB, puiki mintis !!! ir seniai jau reikėjo drausmės. Aš mielu noru galiu pabūt savanoriu – svarbiausia, kad tamstoms iš administracijos pagaliau nebūtų drovu palaikyti tvarkos. 😛

  19. Creative64x2 parašė:

    Ką intel pogalais galvoja kaitaliodama tuos soketus? Ir aušintuvų jungtis?
    Iš S939 perėjęs prie AM3 be jokių problemų užsidėjau AC FREEZER 64Pro, nors soketų skirtumas 3metai… džiaugiuos, kad ir vėl pasirinkau AMD produktą 🙂

  20. Rycka_BL parašė:

    Man tai keista kazhkaip.. Nebepirma karta matau, kad gamintojai savo pavadinimui naudotui kazhkoki internero zhargona ar slengo pasakyma… Kad ir dabar – \"FTW\". 🙂 Greit gal sulauksim ten pvz kokios GeForce 9800GT Super Zero++ WTF? 😀

  21. Nuotykis parašė:

    Aš nieko keisto nematau. Pati motininė solidi, o ginčijimaisi dėl sistemų resursų išnaudojimo atrodo kvaili, IMHO.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.