„Evnia“ – naujas „Philips monitors“ ir priedų asortimentas, iš naujo nustatantis žaidimų taisykles

Amsterdamas – 2022 m. spalio 24 d. – Žaidimų industrija nuėjo ilgą kelią. Nuo paprasto dvimačio debiuto septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje žaidimai neatsiliko nuo sparčios skaitmeninių technologijų raidos ir tapo ne tik pramoga, bet ir nepaprastai įtraukiančia jutimine patirtimi, turinčia unikalią galią. Šiuolaikiniai žaidėjai vis dažniau tikisi prekės ženklo, atspindinčio jų skonių ir troškimų įvairovę ir jų tapatybės pripažinimo. Atsižvelgdama į tai, MMD, pirmaujanti ekranų specialistė ir „Philips monitors“ prekės ženklo licencijos partnerė, džiaugiasi galėdama pranešti apie „Evnia“ pristatymą.


„Jei tau nepakanka dabartinės realybės, sukurk savąją“, – sako Sylvia Gathoni AKA @thequeenarrow98, pirmoji Kenijos profesionali esporto atletė

Vienas balsas – visiems
Žodis „Evnia“ (graikiškai Εύνοια) sudarytas iš eu (geras) ir nous (protas), kas pažodžiui reiškia „geras protas“ ar „protingas mąstymas“. „Evnia“ vartojamas kaip žodis, rodantis suinteresuotumą palaikyti ir apsaugoti ką nors ar ką nors. Jis dažnai vartojamas sėkmės kontekste. Kiekvienas gali būti žaidėjas, o „Evnia“, ištikima savo pavadinimui, remia žaidimų džiaugsmą visiems.

Tipinio žaidėjo apibrėžimas yra kaip niekad įvairus, tačiau stereotipas, kad žaidimai skirti tik paaugliams, vis dar yra norma. Norint tapti išties draugiška bendruomene, reikėjo prekės ženklo, kuris galėtų priimti kiekvieną žaidėją, kad jis jaustųsi tikra grupės dalimi. Pradėdama nuo unikalaus dizaino, „Evnia“ išsiskiria iš minios agresyvių modelių, orientuotų tik į specifikacijas, sugrąžindama žaidimų džiaugsmą ir malonumą, išlaikydama emocinę naudą.

„Philips monitors“ tiki, kad žaidimų džiaugsmas turi būti prieinamas visiems. Mūsų „Evnia“ tikslas – aprūpinti šiuolaikinius žaidėjus, kad jie galėtų mėgautis kiekvienu žaidimų seansu, nesvarbu, ar tai būtų našumas, grafika, ar bendra naudotojo patirtis. „Evnia“, kaip ir sako pavadinimas, skatina žaidėjus į seansus įtraukti pačius tikriausius savo asmenybės bruožus ir atkurti ryšį su pirminiu žaidimų tikslu.“  – Xeni Bairaktari, MMD monitorių ir ekranų pasaulinės rinkodaros vadovė ir vyresnioji prekės ženklo vadovė ES.

„Evnia“ asortimentas atspindi jos mantrą: „Iš naujo kuriame taisykles“. Toli nuo žinomų žaidimų stereotipų, „Evnia“ į mišinį įneša šviežumo, aukštos kokybės ir elegancijos. Nuo gaminio formos faktoriaus iki jo „Ambiglow“ apšvietimo – pirmenybė teikiama ne tik techniniams privalumams, bet ir emociniams aspektams, pavyzdžiui, vizualiniam patrauklumui. Įmantrus dizainas tinka kiekvienai aplinkai, nes puikiai papildo įprasto žaidėjo poilsio kambarį arba tinkamą kompiuterinių žaidimų įrangą.

„Evnia“ produktų serija siūlo naują ekosistemą, pagrįstą monitoriais ir periferiniais įrenginiais, kurie pasižymi našumu ir dizainu.

Pirmasis prieniamas modelis: „Philips Evnia 34M2C7600MV“
„Philips Evnia“ monitoriai yra kiekvieno žaidėjo svajonė. Stilingas serijos dizainas derės prie bet kokio interjero, o dideli ekranai kvies žaidėjus įsitraukti į žaidimą. Pirmasis išleistas „Evnia“ modelis – lenktas „Philips Evnia 34M2C7600MV“ monitorius – užtikrina beveik kinematografinę patirtį dėl „UltraWide Quad HD“ 3440 x 1440 raiškos ir HDR1400. Monitoriaus mini-LED foninis apšvietimas su 1152 zonomis leidžia geriau valdyti apšvietimą ir kontrasto santykį, kad juoda spalva būtų gilesnė, o balta – ryškesnė. „Ambiglow“ prisideda prie visapusiško pasinėrimo į žaidimą. Vaizdinį našumą atitinka jo žaidimų funkcijos – 165 Hz atnaujinimo dažnis, itin mažas įvesties vėlavimas ir „Adaptive-Sync“ užtikrina, kad net veiksmo kupini žaidimai bus sklandūs ir nepertraukiami.

„Philips monitors“ prioritetas visada yra patogumas, ir „Evnia“ monitorių serija nėra išimtis. Monitorius „Philips Evnia 34M2C7600MV“ pasižymi dideliu lankstumu, nes turi visas USB-C jungties galimybes, taip pat KVM jungiklį ir reguliuojamo aukščio stovą, kad prisitaikytų prie naudotojų pageidavimų ir užtikrintų, kad žaidimų sesijos būtų malonios protui ir kūnui.

Ateityje „Evnia“ monitorių asortimentą papildys šie našumu pasižymintys modeliai: „42M2N8900„(42 colių OLED plokščias ekranas), „34M2C8600“ (34 colių QD OLED lenktas ekranas) ir „27M2C5500W“ (27 colių VA lenktas ekranas). Pasiūlymą papildys naujoviški ir stilingi priedai: dvi klaviatūros („SPK8508″ ir „SPK8708″), dvi pelės („SPK9508″ ir „SPK9708″), dvi ausinės („TAG5208″ ir „TAG7208″) ir vienas pelės kilimėlis („SPL7508″).

Prisijunkite prie mūsų naujoje žaidimų eroje.

Kainos ir prieinamumas
Philips Evnia 34M2C7600MV“ bus galima įsigyti nuo 2022 m. gruodžio už €2069.
Philips Evnia 42M2N8900„, „34M2C8600“ ir „27M2C5500W“ bus galima įsigyti 2023 m. sausio viduryje. Kainos – atitinkamai €1959, €1849 ir €579. Visus priedus bus galima įsigyti nuo 2023 m. birželio mėn.

 

Daugiau informacijos apie „Philips Evnia“ asortimentą:
https://www.evnia.philips

„Evnia“ vaizdo įrašą rasite čia:
https://www.youtube.com/watch?v=9vfq0rDr-fY

Sekite „Evnia“ socialinės žiniasklaidos kanaluose „Facebook„, „Instagram“ arba „Twitter„.

1 Komentaras

  1. DeepMind parašė:

    Manau pirmieji mini-led monitoriai tokios kainos neverti. Yra atsiliepimų, kad 576-1152 zonų neužtenka, nes naudojant hdr su stipriu pašvietimu tamsoje matosi kurios zonos šviečia ir susiduriama su zonų apšvietimo vėlavimu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.