„Forza Horizon 3“ spartos testai

Pagaliau galime pažvelgti į „Forza Horizon 3“ spartos testus. Internete žmonės skundžiasi, kad jų kompiuteris negali generuoti pakankamai kadrų, kad žaidimas veiktų sklandžiai. Pažiūrėkime ar „Forza Horizon 3“ išties toks reiklus.

Pamačius „GameGPU“ gautus „Forza Horizon 3“ spartos rezultatus galime pasakyti: žaidimas tikrai reiklus. Net 1080p raiškoje pasirinkus Ultra nustatymus springsta tokios vaizdo plokštės kaip R9 290X, bet kone tiesioginis konkurentas GTX 970 atrodo dar visai neblogai. Galime pastebėti, kad senesnės GCN architektūros AMD vaizdo plokštės labai vargsta šiame žaidime pasirinkus aukščiausius nustatymus.

forza-horizon-3-1080p-ultra

Parinkus aukštus (High) nustatymus AMD senesnės vaizdo plokštės kiek atsigauna ir viskas daugmaž stoja į savo vietas.

forza-horizon-3-1080p-high

Galime spėti, kad senesnės AMD vaizdo plokštės kenčia dėl per mažo atminties buferio, nes parinkus Ultra nustatymus žaidimas mielai į vaizdo plokštės atmintį sutalpina iki 6 GB duomenų.

forza-horizon-3-vram

Pateikiame ir daugiau „GameGPU“ gautų rezultatų kitose rezoliucijose:

forza-horizon-3-1440p-high forza-horizon-3-1440p-ultra forza-horizon-3-4k-high forza-horizon-3-4k-ultra

 

 

 

 

 

Tuo tarpu „ComputerBase“ „Forza Horizon 3“ spartos testus atliko kiek kitaip. Jie išmatavo kiek kiekviena plokšte generuoja kadrų žemiau 60 kadrų ribos. Tendencijos išlieka, naujos architektūros RX 480 netgi lenkia Fury X. „nVidia“ vaizdo plokštės šiame žaidime kažkokių pastebimų problemų neturi.

fh3-cb-under-60-fps-1080p fh3-cb-under-60-fps-1440p fh3-cb-under-60-fps-4k

8 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Tik kažkaip stebuklingai GTX 970 su 3.5 GB buferiu išsilaiko..

    • neblogai parašė:

      Ne stebuklingai- senas GCN neturi atminties suspaudimo, taigi kenčia labiau nei naujesnės plokštės turinčios mažiau atminties. Bet kokiu atveju, čia testuose matom daug plokščių kurių atminties kiekis yra ant ribos. Tokiu atveju reiktų žiūrėti reikia ne vidutinius kadrus per sekundę, o kadrų tolygumą. Gali būti, kad čia yra žaidimas kuriame naujos 3-4GB plokštės jau kenčia dėl atminties trūkumo ant aukščiausių nustatymų 1080p.

  2. ZeroFM parašė:

    Kažkaip siaubingai atrodo 3m senumo super high-end 7990 vs 750ti . Na kaip ir eilinį kartą SLI , CF support nėra o juk šitie kiaulės žadėjo aukso amžių su dx12 .

  3. Minde parašė:

    reikia paziureti, kuris nustatymas taip fps valgo.

  4. IFeelYou parašė:

    Na su 7990 tai čia absoliuti nesąmonė, šita vaizdo plokštė Titan paprastus suvalgo pusryčiams, o čia vs. 750ti 😀 http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7990_review,17.html

  5. GK parašė:

    eilinis suluzes portas.su titan x pascaliu vos 60fps laiko ant 1080p 🙂 tikekimes patirs eilini fiasko.

  6. Mindaugas Klumbis parašė:

    Faktas, kad su senesnėm AMD kortom yra kažkokia anomalija, nes RX 480 ar RX 470 neturi bėdų, kai senesnės vga labai praranda spartą. Ar AMD norės išspręsti problemas, va kur klausimas. O gal nužengs nVidia pramintu keliu, kai senas kortas tiesiog paleidžia užmarštin. Pirkit žmonės naujas vaizdo plokštes 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.