G.SKILL įžengė į AIO aušintuvų rinką

Kompanija G.SKILL, kuri geriausiai žinoma kaip lyderiaujantis operatyvios atminties gamintojas, nusprendė įžengti į AIO aušintuvų rinką. Senovės Šumerų saulės dievo garbei pavadintos ENKI aušinimo sistemos nėra tipinio OEM dizaino – jas G.SKILL patobulino savaip.

Pirkėjai galės įsigyti 240, 280 arba 360 mm dydžio radiatorių turinčią AIO sistemą, kuri gavo išgaubtos formos šalčio plokštelę su joje laiptiška sistema išdėstyta mikro kanalėlių sistema. Tuo tarpu radiatoriai turi padidintą šilumos vamzdelių skaičių, atitinkamai 240 ir 360 mm radiatoriai gauna 3-4 vamzdeliais daugiau, o 280 mm egzempliorius turi net 6 papildomus vamzdelius. Norėdama užtikrinti kuo didesnį pratekančio skysčio kiekį G.SKILL inžinieriai panaudojo 8 mm vidinį diametrą turinčias žarneles ir jas papildomai padengė storu gumos sluoksniu, kad per laiką sistema dėl garavimo netektų kuo mažiau skysčio. Radiatoriai komplektuojami su aukštą statinį slėgį sukuriančiais ventiliatoriais, naudojančiais hidro dinaminius guolius. CPU blokas turės RGB, kuris valdomas adresatiniu būdu pasitelkiant motininės plokštės programine įranga. Komplektacijoje turėtume rasti atskirą termo pastos švirkštą, o ne ant pagrindo jau užteptą termo pastą, kas šiuo metu yra labiausiai paplitę.

G.SKILL savo produkcijai pasiruošusi suteikti 5 metų garantiją, deja, bet rekomenduojamos kainos kol kas atskleistos nebuvo.

 

5 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Iš dizaino, tai panašu į eilinį Asetek patento gaminį 🙂 Aišku visad įdomu testus pamatyt

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.