Galimai ruošiamasi atnaujinti „Mafia II“ ir „Mafia III“ žaidimus

Dabar labai populiaru atnaujinti senus žaidimus. Žaidimų kūrimo verslas taip sutaupo daug lėšų, nes žaidimui užvilkti naują grafikos rūbą yra daug lengviau ir pigiau nei kurti kažką naujo su intriguojančia istorija. Dabar pasklido gandai, kad ruošiamasi iš naujo išleisti „Mafia II“ ir „Mafia III“ žaidimus.

Viename Taivano tinklapyje buvo pastebėti įrašai apie „Mafia II: Definitive Edition“ ir „Mafia III: Definitive Edition“ žaidimus. Spėjama, kad tai bus atnaujinti seni žaidimai su geresne grafika. Dažniausiai tokie žaidimai tiesiog vadinami remastered. Kitame įraše buvo pateikta, kad abu žaidimai yra suderinami su „PlayStation 4“, „Xbox One“ ir asmeniniais kompiuteriais. Tad tai tikrai turi būti kažkas naujo.

Kiek yra realus šis gandas sunku pasakyti. Aišku tik tiek, kad tiesą parodys laikas.

8 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Turėtų tik Mafia II atnaujinti, Mafia III visiškas pravalas.

  2. aiwaris parašė:

    nesuprantu tu tipo optimizacijos problemu su Mafia II hmm du kartus perejau su senuoju pc i5 3570k 8gb ram vga hd7970Ghz ir viskas ejo ant max ir nepasireiske a nei vienos bedos net naudojau kazkoki grafikos pagerinimo moda tik nepamenu koki db sugalvojau isbandyti ant dabartinio pc su situo modu https://www.nexusmods.com/mafia2/mods/123?tab=description

  3. iTroubl3 parašė:

    Na aš ir kai ieškojau sprendimo tai nieko neradau.. turbūt labai mažai kam tai pasitaiko.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.