„Gearbest“ skelbia palankių kainų metą išmaniesiems telefonams

Šiandien paskui „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje prasidedančias nuolaidas „Intel“ procesorius naudojantiems planšetiniams kompiuteriams seka patrauklesnių kainų bumas daugeliui vietos gamintojų išmaniesiems telefonams, „į veiksmą“ įtraukiant tokius prekinius ženklus, kaip „XiaoMi“, „Oukitel“, „UMi“, „Yotaphone“. Tiesa, galima aptikti ir sumažintą kainą turinčius „Asus ZenFone“ serijos telefonus.

Kažin ar suklysime pasakę, kad vienas palankiausiai lietuvių vertinamų gamintojų yra „XiaoMi“. Į likusią grupę žiūrima labiau skeptiškai, tačiau galbūt tai daroma be didelio pagrindo? Žinoma, akcijoje dalyvaujantis „UMi Diamond 4G“ telefonas visų pirma pasižymi ne tik įspūdingai sumažinta kaina (-58 %), tačiau gali pasigirti ir iš pažiūros stilingu išorės dizainu, kuriam būdingas  korpusas, užapvalintais kampais. Tai keturių branduolių (1,5 GHz) MTK6753 procesorių, Mali T720 grafikos posistemį ir 3 GB operatyvios atminties turintis įrenginys. 5″ (720p) IPS ekranas nurodomas kaip naudojantis sustiprintą stiklą, kurio dėka 80 % išvengiama ekrano sudužimo numetus telefoną ant šiurkščių paviršių iš iki 1,5 metro aukščio. „UMi Diamond 4G“ priima dvi skirtingo dydžio SIM korteles, 16 GB vidinę atmintį galima išplėsti 128 GB papildoma atminties kortele, telefonas turi 8 MP galinę kamerą ir, kaip galima suprasti iš pavadinimo, palaiko 4G tinklą.

umidiamond4g

9 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Kokie telefonai – verti dėmesio? Nes man kaip ir reikėtų atsinaujinti savo aparatą. 🙂

    • bugslalaila parašė:

      O kas per aparatas? Ir koks biudžetas?
      Prieš porą mėnesių įsigyjau Xiaomi Redmi 3s 2GB 16GB už 100 € ~ puikus aparatas.. Jis, kaip ir biudžetinis, bet pakankamai spartus daugumai užduočių (SD 430 SoC).
      4000mAh baterijos pakanka 2 dviem dienom.

  2. xenixas parašė:

    nuosirdziai pasakysiu, sakykim ziurejau viena daikta, kaina buvo pries tris menesius pries du pries viena 50 doleriu, nu ir kaip mnau prasidejo ispardavimai, nubraukta 100 doleriu parasyta 50 doleriu :/ ir daugumai daiktu tas pats ka esu sekes, sakykim xiaomi mi band 1s nusipirkau uz 14doleriu pries keturi menesius, dabar ji ikainuota 25 doleriais ir kaina per ispardavima 14 doleriu… UPS pakikilus kainai – atsirado nuolaida 😀 juokingi tie kitaicai

  3. newdiamond parašė:

    zmones isduokite paslapti…jus naujinate aparata…del to kad jis buna suluzes, ar del to kad reikia atsinaujinti tik del to kad naujesnis daiktas butu ?
    nes tas masiskas telefonu pirkimas…mano nuomone kakzokia liga pasidare…

    • Stipena parašė:

      aš asmeniškai atnaujinu kai pribręsta reikalas. Nuo 2001m. iki dabar turėjau tik Siemens C45, Samsung C100, Samsung D600, Samsung S5230 Star (mėšlo krūva smartas), Sony xperia Active S ir Sony xperia Z3. Active S pakeičiau dėl permažo ekrano ir RAM trūkumo, negebėjimo naršyti be didžiulio lago. Ir panašu jog Z3 pakeisiu minimum po 4 metų arba kol nesuges, nes pilnai tenkina poreikius.

    • kernel_panikuoja parašė:

      Asmeniskai nuo kokiu ~1999m naudojau tik Nokia telefonus, ir naudodavau po kokius ~3-5 metus ta pati telefona. Kadangi esu labiau Call & SMS zmogus, tai visokiu daug „ismanybiu“ man niekada nereikejo, labiausiai noredavau kompatisko dydzio, normalios korpuso kokybes ir padoraus laiko is baterijos. Is klasikiniu modeliu is esmes buvau 6 ir 8 Nokia seriju megejas/useris. Keisdavau tada, kai telefonas arba uzsilenkdavo visai, arba budavo arti to.

      Kai prasidejo Symbian’o era nutiko taip, kad visi aukstesniu klasiu telefonai pradejo eiti juo. Nors daugumos Symbian’o funkciju man nereikejo, bet naudojau Symbian’inius Nokia daiktus vien del to, kad kokybiskesni aparatai buvo tik su juo, o su Sxx klasikine os buvo tik piguva su traskanciais korpusais etc.

      Pastaruosius 5 metus iki siu metu naudojau Nokia N82 kol nenuskandinau netycia. Teko mastyti apie naujo telefono pirkima. Galvojau apie pigia paprasta „Nokia“, bet realiai ten nokios nera. Pamaigiau kazkuri ten is 200 ar 300 serijos tai totali tragedija – OS darytas kaip ir pagal sena dizaina, bet su „nauju stilium“. Prideta visokiu threaded view SMS viewer’iu, kazkokiu built-in sudaapsiu internetiniams servisams, pakeista valdymo logika etc. Zodziu jei butu buve koks nors 3310 klonas tai buciau pirkes, bet dabar i piguvini daikta, ant paprasto OS pridaryta tiek nesamoniu, kad pojutis visai ne kaip Nokios is UX puses ir dar kai kurie modeliai lagina. Smarkiai lagina.

      Teko pasiduot pasauliui ir pirkti ismanuju telefona. Su gyvenimu nepakovosi kaip sakoma 🙂 Kadangi man reikia tik baziniu funkciju, suma apsibreziau ties ~300eur. Is esmes rinkausi tarp iPhone 5s ir Nexus 5x. Realiai tai man nebutu jokio skirtumo ar iOS’inis ar Android’inis daiktas, tai pasirinkau 5x del tokiu visiskai subjektyviu dalyku: esu Linux entuziastas, todel pasirode logiska pirkti Linux kernel based telefona; 5x turi „stock’ini“ Androida, kad gincijamai reiskia geresni supporta, stabilesni darba ir maziau 3rd party pridaryto/prikodinto sudo; kadangi pats kartais pa sudprograminu kazka laisvalaikiu, Android man geriau del to, kad JAVA man labai komfortabili kalba, patogesne nei iOS’e ObjectiveS ar Swift. Apskritai, ObjectiveC kodinau tik karta gyvenime, ziauriai nepatiko, zodziu kalba nuo kurios man nestovi po to 😀 Kitavertus, iPhone’nas man kazkaip „maloniau naudojasi“ – nezinau, kaip ta pagristi objektyviai, gal cia psicholginis dalykas 😀 Finale pasirinkau 5x. Kolkas esu patenkintas, toks nebrangus, kulturingas, sakyciau hacker-friendly uzsiiminet nesamonem daiktas.

  4. sarunas.d parašė:

    Geriausia siai dienai apsispresti ka pirkti ir kur – yra https://www.kimovil.com/en/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.