„GeForce GT 1030“ išleidžiama oficialiai

Jau prieš kelias dienas žinojome tikslias „GeForce GT 1030“ specifikacijas, bet kadangi vaizdo plokštė pristatyta oficialiai, dar karta sugrįšime prie jos. Galėčiau pasakyti, kad tikriausiai paskutinį.

Taigi, „GeForce GT 1030“ turės 384 CUDA branduolius, jų bazinis dažnis 1227 MHz, o Boost režime galės pakilti iki 1468 MHz. „nVidia“ partneriai tikrai pasiūlys ir paspartintų modelių. Grafikos procesorius turi 32 TMUs ir 16 ROPs. Atminties dalis susideda iš 2 GB atminties ir 64 bit atminties kontrolerio. Įdomu, kad GT 1030 turės tik 30 W siekiantį TDP reitingą, todėl tikrai išvysime pasyvių GT 1030 modelių. Skelbiama, kad „GeForce GT 1030“ kainuos 69 JAV dolerius, taigi kiek mažiau nei manyta anksčiau.

„nVidia“ partneriai jau praneša apie savo „GeForce GT 1030“ modelius. Apie juos nesiplėsime, pasidalinsime tik keletu nuotraukų.

  

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    kodel tokie radiatoriai dideli….hmmm

  2. EscO parašė:

    gal dėl to kad aliuminis pigus o jo apdirbimas praktiškai nieko nekainuoja? Kai kuriais atvejais tai tik išfrėzuotas aliumo gabalas su skylutėmis

    • Minde parašė:

      tas nieko nekainuoja = kainuoja. Galutineje vartotojo kainoje – taip, tai nulis. Bet kai gamyba daznai sudaro 10 -20 % galutines kainos (o buna ir maziau), tai is jos kainos dar gamyba gamintojams turi atnesti pelno, tai gamintojui kainuoja. Tarkime galutines kainos 2% gamybos islaidos atims pvz gamintojui 50% pelno.

  3. Alfas30 parašė:

    Todėl kad iš pradžių kai vaizdo plokšte Nvidia ar Amd paleidžia i gamyba jos gaminamos bendrai visom firmom tiek Asui tiek Msi tiek Gigabite Foxconn fabrikuose . Tik lipdukus ir savo firmos ženklą kiekviena firma savo uždeda ir aušinimą kiekviena firma truputi kita uždeda ir parduoda pačios jos negamina vaizdo plokštės savo fabrikuose taip firmos sutaupo ir kai bus numalšintas pirkėju alkis po pora mėn. ir bus susidomėjimas iš pirkėju pasirodys vaizdo kortos kurias gamins jau ne Foxconn fabrikuose o pačios firmos su firminiais firmu sprendimais savo gamyklose Asus ,Msi, Gygabite ir kiekviena firma jau spes koki aušinimą dėt koki firmini dizainą ir kiek pinigu tam išleisti. Taip gaminamos visos vaizdo plokštės pirmiausia bendrai o tik po to jei yra pardavimai paleidžia savo fabrikuose savo firminius su geresnia vaizdo atmintimi, aušinimu sprendimais ,sustiprintomis maitinimo jungtimis.

  4. kusanaaa15 parašė:

    apskritai pasakius sita korta meslo gabalas. net nusenusi gtx 660ti uz ja geresne ar hd 7870/7850, taip pat gtx 750ti su r9 270/x
    net neverta pirkti kai skelbimai siulo padoresnius variantus nei sitas decaduotas ateiciai kaip ir gt 730 debilizmo prasidejimui su ddr5.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.