„GeForce GTX 980 Ti“ keliauja pas apžvalgininkus, pirmieji testai

„VideoCardz" tinklapis teigia, kad su jais susiekė generalinis „Nvidia“ direktorius Jen-Hsun Huang ir pranešė, kad „GeForce GTX 980 Ti" pristatymas įvyks artimiausiomis savaitėmis. Jau dabar pirmosios GTX 980 Ti išsiųstos apžvalgininkams, o apžvalgų sulauksime iki „Computex 2015“ parodos, gal net sekančią savaitę.

Kaip žinia, „GeForce GTX 980 Ti" neteko dviejų SMMs blokų ir tenkinsis 2816 CUDA procesoriais, tad turės ir kiek mažiau galios nei pilną „GM200“ grafikos procesorių turinti GTX Titan X. Išankstiniuose 3DMark FireStrike testuose GTX Titan X pranašumas prieš GTX 980 Ti nematomas, o tai gan keista.

10 Komentarai

  1. GK parašė:

    oi laukiam laukiam mes sveteliu laukiam 😀

  2. CactusDude123 parašė:

    Labai idomu is kur pas juos Hawaii XT ir Hawaii PRO?

  3. Katonas parašė:

    Tai gal tik dažnius užmetė ir tiek.

  4. vacoum parašė:

    cia va dar idomus linkas.

    https://www.youtube.com/watch?v=yz2m2QLDkT0

    kuris parodo, kad nebutu tokiu nesamoniu, realiai reikia kad vaizdo kortos turetu daug savo atminties ir gera pralaiduma.

    to Katonas. Problema ta, kad kai kurie zaidimai ne visas teksturas laiko atminti. Pvz laikomos tik tos teksturos, kurios matomos. Ir pasukus pelei, reikia skubiai uzkrauti didelius kiekius teksturu, o cia eina ir Ramai, ir vaizdo plokstes pralaidumas.

    P.s. kas gerai, kad pas 980ti didesnis pralaidumas negu pas 980/970.

  5. Katonas parašė:

    Kam pertaisei žinutę? aš atsakiau, papostinau, žiūriu nebėra kam atsakyti 😀

  6. vacoum parašė:

    nu va 🙂 greitas tu 🙂

    taigis, is vienos puses as jau savo gtx 970 pasiruoses parduoti, bet yra du niuansai:
    1. 980ti per mazas pralaidumas, palauksiu kol kazkas naujo iseis, nes kai prades leisti zaidimus optimizuotus didesniam duomenu pralaidumui, visos esamos plokstes …..
    2. Nera ka zaisti… jau pora nusipirktu zaidimu darysiu "uninstall". (gal senstu) ?

  7. Katonas parašė:

    "Kiek atsimenu tu užmeti super duper max viską, tikriausi dėl to ir nespėja. Bet labai teisingai pastebėta, FPS dar ne viskas, kaip kad SLI ar CF kur yra tas specifinis laginimas ko nėra su viena vga, nors fps ir aukštumoj. Beje, AMD su HBM neturės tokios tekstūrų užkrovimo problemos tikriausiai, bent logiškai tai būtų nesuvokiama." iš senesnio atsakymo

    Apie senimą jau ir aš pagalvojau, GTA 5 pažaidžiau, nu nei jis kabino nei ką iš inercijos perėjau, o seniau nenusibosdavo ir labai smagu būdavo GTA serija

    Ai ryte refresh daug darau dėl to ir pamačiau, kad ištaisei 🙂

  8. vacoum parašė:

    as 4 GTA ismeciau po pirmo pusvalandzio. GTA5 grynai online zaisti.

    Bet man atrodo cia zaidimai popseja. Kazkaip pvz Dragon Age naujas, na pasauliai faini, bet zaidimo stilius…. suzymek veliavas, uzlipk ant kalno. Uz prieso kila patirties beveik nulis, lenteles perskaitymas prie vartu patirties n kartu daugiau duoda, interface’as ypac su daiktais yra 1/10 – atleisciau ta zmogu is karto. Nori parduoti koki daikta ir nera nei filtru, nei nieko, turi eiti per visus itemus ir ziureti , kuri parduoti, kuri pasilikti. O pasauliai grazus. Nu naciar. Speju vel susimesiu Crysis viena.
    Biski ne i tema gavosi, bet… gal va gal Star citizen bus vertas galingesnes plokstes.

  9. GK parašė:

    Witcheris isejo o jis sako kad nera ka losti 😀 wolfensteinas dar isejas gerulis,life is strange naujas epizodas,greit ir batmanas bus naujas.ka,ka,bet losti tikrai yra ka.
    as irgi mastau apie 980ti isigyjima.ziuresim kokia kaina ir kokia sparta bus kada jau daug testu bus.

  10. vacoum parašė:

    nusipirkau abu wolfensteinus :). 7/10. Jau einu Old Blood. Man Old Blood kazkaip labiau limpa. Del withcerio dar nezinau. Tikrai patiko pirma dalis ir nepatiko 2. Dar palauksiu objektyviu review.

    Ir del siu zaidimu ar ultra ir high grafika, didelio skirtumo nera.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.