Geros naujienos „Samsung“: didesnis „iPhone 6“ nebus išleistas

Atrodo „Apple“ atkreipė dėmesį į vartotojų skundus dėl būsimo „iPhone“, tiksliau jo ekrano dydžio („Apple“ pirkėjai labiau mėgsta mažesnius, komfortabilesnius, telpančius į delną modelius). Kompanija tariamai turi du išmaniuosius telefono modelius skirtingų dydžių ekranais (4,7″ ir 5,5″), kurie turėtų pritraukti daugiau vartotojų iš „Droidų“ didesnių ekranų mobiliųjų telefonų rinkos.

Naujos ataskaitos rodo, kad 5,5 colių „iPhone 6“ kol kas nebus pristatomas rinkai. Tai gera naujiena „Samsung“ kompanijai, kas reiškia, kad ji išliks lyderiu telefonų-planšečių rinkoje su savo populiariaisiais „Note“ serijos telefonais.

Taigi kodėl „Apple“ pusiau išmanusis telefonas, pusiau planšetinis kompiuteris turėtų vėluoti? Ką gi, pasirodė, kad 5,5″ safyrais dengtų ekranų gamybos procesas pasirodė sudėtingesnis dėl lietimo jautrumo problemų ekrano kraštuose. Štai kodėl buvo tiek daug 4,7″ išsiliejusių liečiamų ekranų vienetų, bet ne tiek daug, kiek 5,5″ modelyje. Iki šiol safyrų kristalai buvo naudojami tik mažiems „iPhone“ elementams, kaip fotoaparato lęšiai ir pagrindinis „iPhone 5“ mygtukas. Buvo per brangu gaminti didesnius kiekius, bet „Apple“ neseniai pradėjo bendradarbiauti su „GT Advanced“, kurių pažangios technologijos leidžia gaminti aukštos kokybės ir didesnio ploto safyrus. Su „GT Advandced“ technologijomis ir „Apple“ investicijomis įmanoma, kad kompanija sugebės pagaminti aukštesnės kokybės safyrų kristalus daug mažesnėmis išlaidomis, kurie gali būti panaudoti tolesnės kartos „Apple“ įrenginiuose.

Bet kuriuo atveju, „iPhone 6“ 4,7″ekranu turėtų pasirodyti šį rugsėjį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.