„Gigabyte“ išleis plonesnę „GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro“ reviziją

„Gigabyte“ sugalvojo, kad „GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro“ nereikia tokio didelio aušintuvo ir todėl nusprendė išleisti naują vaizdo plokštės reviziją su kuklesniu aušinimo sprendimu, bet palikdami tą patį pavadinimą ir gale prirašydami tik „Rev 2.0“.

Nauja „GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro“ versija turi 2 aukštų aušintuvą, kai pirmtakas turėjo 2,5 aukštų aušinimo sprendimą. „Rev 2.0“ taip pat yra 4 mm trumpesnė ir 2 mm siauresnė. Tai, žinoma, reiškia, kad stipriai sumažėjo radiatorius ir pablogėjo aušinimas. Kiek matosi iš nuotraukų, „Gigabyte“ taip pat naudoja mažesnę montažinę plokštę, nes 6 ir 8 kontaktų maitinimo jungtys yra kitose vietose. Neaišku, kaip yra ir su maitinimo grandine, gal ir ji supaprastinta. Kadangi „Rev 2.0“ spalvinė gama yra tokia kaip ir pirmtako, žiūrint iš nuotraukų gali būti sunku jas atskirti, ypač mažiau suprantantiems.

Kas yra blogiausia šitoje situacijoje, kad „Gigabyte“, tikriausiai, iš prekybos visai išims pirmąją „GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro“ versiją ir rinkoje liks tik nauja revizija, kuri yra prastesnė, bet visur liks pirmosios versijos apžvalgos. Be to, žmonės dažnai galvoja, kad nauja revizija turi būti geresnė, bet šiuo atveju tiktai taip nėra.

5 Komentarai

  1. EscO parašė:

    gt 1030 flash-back’ai

  2. kadarai parašė:

    ar tai pirmoji 3000 serijos 2 slot plokste? kaina turbut liks tokia pati XD

  3. BC00 parašė:

    Klausimas kiek tokio massive aušinimo reikia tokiai kortai kaip 3060 Ti. Man labiau prie širdies kompaktiškesnis daiktas jei temperatūros ir triukšmas ženkliai nepadidėja.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.