„Gigabyte“ pristato „B250M-Gaming 5“ pagrindinę plokštę

„Gigabyte“ praneša, kad greitai galėsime įsigyti naują, žaidėjams skirtą, pagrindinę plokštę su B250 mikroschemų rinkiniu – „B250M-Gaming 5“. Tai LGA1151 jungtį turinti motininė plokštė, skirta „Kaby Lake“ procesoriams.

Kaip dažnai būna su „Gaming“ serijos produktai, taip ir su „B250M-Gaming 5“ gausime RGB LED apšvietimą. RGB LED diodai įmontuoti keliose vietose. B250 mikroschemų rinkinys nesuteiks galimybės spartinti procesoriaus. Pagrindinė plokštės turės keturis lizdus atminčiai (sustiprintus), PCIe 3.0 x16 jungtį vaizdo plokštei bei papildomą PCIe 3.0 x4 ir dvi 3.0 x1 jungtis. Pati pagrindinė plokštė yra micro-ATX standarto.

Duomenų kaupiklius bus galima jungti prie vienos iš šešių SATA 3 ar vienos M.2 jungties.

Kadangi produktas skirtas žaidėjams, „B250M-Gaming 5“ turi pagerintą audio posistemę su stiprintuvu ausinėms. Visa audio grandinė naudoja pagerintus kondensatorius, kas turės užtikrinti geriausią garso kokybę. Pagrindinė plokštė taip pat turės keturis USB 3.1 portus (galinėje dalyje vienas bus C tipo) ir šešias USB 3.0 išvestis.

„Gigabyte B250M-Gaming 5“ turės dvigubą UEFI BIOS, apsisaugant nuo nepavykusių BIOS atnaujinimų. Kompanija kol kas neatskleidė kiek kainuos „B250M-Gaming 5“, bet jos kaina neturėtų viršyti 100 €.

6 Komentarai

  1. jokbon parašė:

    Kadangi produktas skirtas žaidėjams, „B250M-Gaming 5“ turi pagerintą audio posistemę su stiprintuvu ausinėms.Visa audio grandinė naudoja pagerintus kondensatorius, kas turės užtikrinti geriausią garso kokybę.

    Aahahhahaa cia geras bajeris…

  2. samanius1124 parašė:

    kazkoks regresas, bent jau asrock biudzetiniu oc motkiu. pvz extr4 nuo z77 iki z270 nebeliko bios post ciferblatos, re/start mygtuku(nu cia kaip sakant tik „nemaiso“), clear cmos galinej paneleje, z270 dabar paprasta „peremycke“ 😀
    nu bet kiek gaziu lIAmpuciu…

  3. BC00 parašė:

    Kai tik gavom Z270 Ex4 apžvalgai pirmas įspūdis buvo labai panašus: „o kur on board mygtukai“?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.