Gigabyte ruošia tris Thunderbolt sąsają turinčias pagrindines

Malaizijoje įvykusiame, "Gigabyte" rengtame, "Plugfest" renginyje atskleista, kad vienas didžiausių pagrindinių plokščių gamintojų artimiausiu metu ketina pristatyti bent tris naujus modelius, pasižyminčius "Thunderbolt" sąsaja.

Pateiktose skaidrėse pavaizduotas vienos iš naujų pagrindinių plokščių galinis išvesčių skydelis, kuriame be pagrindinių DisplayPort, HDMI, DVI ir D-Sub sąsajų įdiegta ir 10 Gb/s pralaida pasižyminti "Thunderbolt". Pastaroji bus sujungta su FDI (Flexible Display Interface) sąsaja, todėl taps įmanoma naudotis integruotu Intel HD 4000/2500 grafiniu posistemiu arba net diskretine vaizdo plokšte panaudojant "LucidLogic Virtu" technologiją.

Atskleista ir "oficialaus" "ThunderBolt" kabelio kaina, kuri siekia 50$. Pažymima, jog prie šios sąsajos bus galima išvien prijungti net iki šešių išorinių įrenginių. Platesniam susipažinimui su "Intel" inovacine jungtimi siūlome apsilankyti čia.

2 Komentarai

  1. algiz parašė:

    Greiciai ispudingi, tik man vis neaisku jos panaudojimas.. eiliniam pilieciui nelabai ir reikalingas daiktas kaip suprantu, cia labiau kokiame biure su daugiau darbo vietu?

  2. r00lz parašė:

    Kaip suprantu pagrindinis panaudojimas didelės pralaidos reikalaujanti hardwarinė įranga. Pvz išorinė vaizdo plokštė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.