„Goldgenie“ sukūrė auksinį 24k „iPhone 6 Year of the Goat“ variantą

„Goldgenie“ vėl imasi kurti auksu dengtą žaisliuką pasimaivymui. Kompanija, suteikusi mums auksinę inkrustuotą deimantais  „iPhone 6“ telefono versiją už 2,3 milijonų svarų, grįžta su riboto leidimo tuo pačiu „Apple“ įrenginiu. Ir šiuo atveju kaina yra labiau pakenčiama (nors vis dar daugumai neįkandama).

Matyt „Goldgenie“ jautė, kad 2015 metai – Ožkos metai – nusipelno paminėjimo. Taigi kompanija sukūrė „iPhone 6 Elite Year of the Goat Limited Edition“.

Jis gali būti jūsų už 2,637 svarų sterlingų, jei rinksitės 64GB versiją. O jei norėsite 128GB atminties turinčio auksinio telefono su ožkos logotipu, jums teks pakloti 2,837 svarų. Galėsite rinktis iš balto ir juodo priekinio rėmelio.  

Taigi, ką jūs gausite už tokią beprotišką sumą? Žinoma 24k auksą (kas reiškia, kad lydinys yra be jokių papildomų priemaišų, tik 100% auksas), bet taip pat ir ranka pieštą lazeriu  išgraviruotą kiniško zodiako ženklo ožkos simbolį. Tai suteiks jums „švelnios taikingos energijos visus ateinančius metus“, kad ir ką tai reikštų.

Auksinis „iPhone 6“ pasieks jus specialioje prabangaus vyšninio ąžuolo dėžutėje.

Tai ribotas leidimas, todėl bus pagaminti tik 99 tokie telefonai. Jie parduodami be jokių sutarčių, nepririšti, taigi jais bus galima naudotis bet kurioje pasaulio šalyje. Taip pat jūs gausite nemokamą siuntimą visame pasaulyje.

Kaip galima tikėtis, po visu tuo auksu bus tas pats „iPhone 6“, kurį „Apple“ pardavinėja už daug mažesnę sumą. Jei susigundysite „Year of the Goat Limited Edition“ variantu, akivaizdu, kad mokėsite ne už „vidurius“, o už spindesį. 

5 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Tik 99vnt ? Cia juk Dubajaus vidutinio luomo vienai seimai vos uzteks…

  2. zirnis parašė:

    cia net musu semunams neuztektu 😀

  3. IFeelYou parašė:

    Nu lauksime itsunoshiyuga komentaro kokie visi turintys iphonus idiotai, ir kaip juos žemė nešioja dar, ir kodėl jie neperka kiniškų androidų po 50 eurų, kurie turi ne tik galingesnius parametrus bet ir gali nardyti po vandeniu 🙂

  4. Katonas parašė:

    Na cia su tuo komentaru gal jau pats prasovei. O siaip, paprasti zmones sio telefono tikrai negaus ir kaip ir daugelis turtinguju, bus duota tik isrinktiesiem, kuriem ir ta kaina katino asaros.

  5. itsunoshiyuga parašė:

    Ha ha. Pats turėjau obuolių pakankamai. 😀 Androido dar labiau negu ios nemėgstu. 🙂 Gal tik nexus ar kitos švarios versijos patinka. 🙂 be to, čia telefonas – ne kompas ar dar kas. 🙂 Ir Katonas teisus, bet yra ir apie mane tiesos. Nesuprantu kam tokius aparatus gamina. 🙂 Turiu nokia ir laimingas. 🙂 O kiti tegul turi ką nori. 🙂 Ir mėgstu plieną, o ne bragiuosius metalus ar dar kokius blizgucius kaip safyrinis ekranas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.