„Google“ galimai žengs į žaidimų rinką

Pateikiama informacija nėra oficiali, tad viską vertinkite atsargiai. Kalbama, kad „Google“ žengs į žaidimų rinką. Ne, jie nepradės kurti žaidimų. Manoma, kad „Google“ imsis žaidimo transliavimo paslaugos. Tai ne toks žaidimų transliavimas, kaip kad daro „Twitch“. Tai yra žaidžiamo žaidimo transliavimas. Kitaip sakant, bus galima žaisti žaidimus internetu nenusipirks pačio žaidimo. Tai būtų paslauga, kurią galėtume užsisakyti. Kiek tai galėtų kainuoti dabar niekas negali pasakyti. Šios paslaugos pavadinimas turėtų būtų „Yeti“.

„Yeti“ puikiai galėtų išnaudoti „Google“ debesų infrastruktūrą transliuojant žaidimus savo klientams tiesiai į jų prietaisus.

5 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Tipo žaidimas būtų paleistas Googlo serveryje, o perdavinėtų tik vaizdą ir valdymo komandas? Su žaidimais, kur reikia mažo input lag’o tai tikriausiai nepavyktų, kol neatrastas FTL ryšys 🙂

    • mafo parašė:

      Jau ir nvidia teikia tą paslaugą. Ant mano televizoriaus senai yra GameFly Streaming… susimoki ir gali graint… brangus malonumas. Šviesolaidinio daugiau nei gana.

      • Minde parašė:

        shootersu vistiek neina zaisti, bent man. Kazkodel akis ziauriai jautriai reaguoja iki mikro laga. Visi kiti gerai zaidziasi.

        • mafo parašė:

          nesu bandęs, Per youtooba pažiūrėjau kaip Hitmanas vaikšto belenkaip ir užteko 🙂 Be to protingi žmonės paskaičiavo, kad normalus geimeris berods jau po metų nuomos galėtu už išleistus eurolitus sistemą su GTX1060 nusipirkti, tai noras net bandyti nekilo 😉

          • Minde parašė:

            va butent, atrodo gerai. Bet kai pele pajudini greiciau kaire desine, pvz tris ar keturis kartus per sekunde, vaizdas pradeda atsilikti nuo peles ir tai sukelia juros ligos sindroma. Ir cia ne tas kas siaip zaidimas lagintu ar vaizdas ar netas. Cia pales ir vaizdo neatitikimas ir sukelia smegenims dideli diskonforta.
            Nors kai bandziau witcheri, tai visai suejo. Kas neturi galingo kompo, gali sau leisti pazaisti daug zaidimu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.