Google Chrome neįtikėtinais grečiais vejasi FireFox

Taip, jau prabėgo kiek daugiau nei trys metai po to, kai interneto giganto Google interneto naršyklė vardu Chrome su trenksmu įžengė į rinką ir palaipsniui šį Google produktą naudoja vis daugiau žmonių, o pati naršyklė neįtikinėtinais greičiais vejasi FireFox.

Pasak naujausių duomenų, vos per vieną mėnesį Google Chrome sugebėjo užkariauti kiek daugiau nei vieno procento interneto vartotojų širdis. Štai liepą Chrome naudojosi pasauliniu mastu 14.33 procento internautų, kai jau praėjusį mėnesį – 15.51 procento.

Kas be ko, tai kerta per Mozilla FireFox ir Internet Explorer kojas. Štai FireFox rinkos dalis krito iki 22.57 procento pasauliniu mastu, o Internet Explorer – iki 55.31 procento. Apple su savąją Safaro laikosi stabiliai ties madžaug 4.5 procento pasauline rinkos dalimi, o Opera dalis vis mažėja.

8 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    vargse..opera…

  2. Kestas28 parašė:

    Man asmeniškai chrome nepatinka

  3. daimonass parašė:

    Kestas28 -> Man irgi ji nepatinka… O labiausiai gaila Operos… Tikrai faina narsykle.

  4. Pasisiauses parašė:

    Nu tai jei faina, tai ir naudokit. Ko čia gailėt nesuprantu…

  5. Santechnikas parašė:

    Esu ne karta girdejas tokiu issireiskimu:\"tik man kai perasysi windoze tai butinai yrasyk nu ta google narsykle\".Paklausus o kam tau ji?Atsakymas buna:\"Kad man labai grazus jos zenkliukas…..nu ta ikonele\" 😀
    Va tokius vartotojus tikrai pilnai tenkina ta vargana narsykle

  6. zirnis parašė:

    as ir prie to prisidejau 😀 firefox pasidare labai jau sunki kompiuteriui, pradedavo srebti virs 1GB ramu, laikas nuo laiko uzluzdavo del flash atvaizdavimo. I Chrome nekilo jokiu problemu perkelti visa FF istorija, bookmarkus, slaptazodzius, chrome pasileidzia daug greiciau, adreso ivedimo langelis daug protingesnis, klaidingai surinkus adresa meta tiesiai i paieska, dar kas karta pasiulo naudoti verteja uzejus i kitu kalbu puslapius, netycia uzdarius langa nesunku ji vel atsiverti, nereikia eiti i irankiu juosta. Trumai tariant paprastam naudojimui chrome spartesne, lengvesne, gerokai \"gudresne\"

  7. Santechnikas parašė:

    Tiesiog su nepaleista narsykle įsijunk Task manager ir zvilgtelk į veikiančius procesus,tada suprasi kodel taip lengvai pasileidzia ta Chrome :D,kaip sakoma pasirodo kad ji jau paleista buna su OS paleidimu kaip startine programa…..tai kas cia,ji veikianti programa nors as dar jos nenaudoju?Vadinasi ji kazkiek jau ryja resursus,nors as dar narsykles nei nepaleides?Tai jei jau ji veikia net ir nenaudojama,tai gal ir renka info ne tik apie pacios veikima,bet ir apie mano kompe esancius duomenis panasiai kaip ir Gmail Man?Tai nafik man tokia narsykle 100 metu nereikalinga

  8. sSaRaSs parašė:

    nu pas mane tai nera chromo procesuose……. iskur istraukei tai velniai zino….
    o siaip esu naudojes ir opera, ir ff, bet chrome labiausiai patiko ir ja sau laimingas naudoju 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.