Google jau leidžia išbandyti naująjį Gmail dizainą

Pranešama, kad elektroninės pašto paslaugos Gmail vartotojai jau gali išbandyti naująjį jos dizainą, apie kurį interneto gigantas Google kalbėjo dar praėjusį mėnesį. Viskas, ką reikia padaryti, spustelti užrašą „Switch to the new look“ savo pašto dėžutėje.

Teigiama, jog vos įėjus į elektroninę pašto dėžutę nuo šiol galima matyti daugiau laiško turinio, priskirti siuntėjui nuotrauką ir taip toliau. Įdomi ir ta naujovė, jog Gmail elektroninio pašto dėžutė nuo šiol visiškai prisitaiko prie naršyklės lango dydžio – jūs visad matysite visą dėžutę ir niekaip kitaip.

Dar viena naujovė yra ta, jog vartotojas pats gali keisti įvairių turinio blokų dydį, juos sumažinti ar padidinti, kas iki šiol su senu dizainu nebuvo įmanoma. Google taipogi šiuo metu siūlo daugybe naujų temų savo atnaujintai Gmail elektroninio pašto dėžutei.

Ir galiausiai – paieškos atnaujinimas. Kaip žinia, su senuoju Gmail dizainu paieškoje surasti laišką galėjome tik vienu būdu, tai yra įvesdami raktinį žodį. Nuo šiol viskas keičiasi, nes paieškoje turime ir tam tikrus papildomus filtrus, kurie leis greičiau surasti reikiamą laišką.

5 Komentarai

  1. -NRJ- parašė:

    pradejau naudotis, na pakolkas nesiskundziu, kiek teko susidurti kasdieniuose dalykuose, esmin i pliusa matau is savo puses – minimalistinis stilius toks, neapkrauta bereikalingu dalyku ir nebematau, pakolkas, google text ads reklamu 🙂

  2. SB parašė:

    Ir as bandau, bet reikia laiko apsiprast.

  3. Chevy parašė:

    Man tai pati išvaizda labiau patinka nei senoji. Labai tinka prie Google+!

  4. Esthreel parašė:

    Uzskaitau. Patinka 🙂

  5. mowestside parašė:

    Nepatiko. Sename aiškios ribos, daugiau laiškų iškart rodo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.