Greitu metu galime sulaukti „PlayStation 4“ nulaužimo

Seniau žaidimų kompiuterius programišiai nulauždavo gan nesunkiai ir tada buvo galima su konsole žaisti piratinius žaidimus. Naujos kartos konsolės prieš nulaužimą laikosi puikiai, be to, visi ir taip nori žaisti tinkle, tad nulaužimas nėra svarstytinas variantas.

Panašu, kad tie, kas nori žaisti tik piratinius žaidimus tai greitu metu galės padaryti su „PlaySytation 4“. Pastebėta, kad ką tik išleista 4.05 kernelio versija yra nulaužiama atliekant kernelio lygio modifikacijas. Kol kas tokios modifikacijos, kurios leistų žaisti piratinius žaidimus su PS4, nėra, bet tai yra tik laiko klausimas, kada toks „pagerinimas“ bus padarytas.

 

4 Komentarai

  1. xFiniti64 parašė:

    Visiskai apsoliuciai nerekalingas dalykas, durneliai dar varksta. Kodel ? Nes taspac kas pc piratiniai zaidimai, pacia pirma diena iseina visiskai suluze, ir jau ta pacia diena buna updeitas. Betkoki diska isidejus nors ir tos pacios dienos isleidimo, jau yra 5 updeitai, o be tu updeitu to zaidimo isvis pereit neimanoma. To updeito taip lengvai neisirasysi nes iskart SONY des bana tik gavus interneto konsoleje.

    • FuZe parašė:

      Na PC lygint su PS4 nelabai, jeigu jau PC nulaužia tai būna vykusiu ir nevykusiu žaidimu, o jei tau ugnis nerusena kaip man praleist prie to žaidimo 24h, tai palauki update ir viskas turi gerai funkcionuojanti žaidimą ir gali jau lupt į valias. O kas dėl PS4 tai nežinau ar čia kas jiem gausis, bet rutuliojasi įdomiai, bet kažkaip netikiu, kad kažkas iš to gausis..

    • ZeroFM parašė:

      Jei žaidimas sulūžes aš 10min bėgyje darau refund ir šikau ant to game .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.