Honkonge jau galima nusipirkti „Gigabyte RTX 4090 GAMING OC“, bet naudos iš to mažai

Atrodo, kad RTX 40 serijos prekybos embargas netaikomas Honkongo gatvės prekeiviams. Kažkam pavyko nusipirkti „Gigabyte RTX 4090 GAMING OC“ vaizdo plokštę likus daugiau nei dviem savaitėms iki oficialaus išleidimo. Paprastai taip anksti parduodamų naujos kartos grafikos procesorių nebūna, tačiau tai gali patvirtinti gandą, kad NVIDIA partneriai iš tiesų turi dideles naujos kartos vaizdo plokščių atsargas.

Tik šią savaitę NVIDIA partneriai pradėjo siųsti RTX 4090 bandomuosius pavyzdžius, kurie jau netrukus turėtų pasiekti apžvalgininkus. Kai kurios žiniasklaidos priemonės jau gavo savo vaizdo plokštes, įskaitant pačios NVIDIA „Founders Edition“ modelius. Tačiau labai svarbu tai, kad nei apžvalgininkai, nei ankstyvieji pirkėjai dar negalės naudotis šiomis vaizdo plokštėmis.

NVIDIA dar turi išleisti tvarkykles kurios užtikrintų RTX 40 serijos palaikymą. Ši tvarkyklė viešai bus išleista tik spalio 12 d., kai RTX 4090 bus oficialiai pristatyta. Tai reiškia, kad vien dėl to, kad šią grafikos kortą įsigysite anksčiau, be šios tvarkyklės nėra jokios tikimybės, kad ji veiks tinkamai. Spaudos atstovams ši tvarkyklė bus prieinama vėliau šią savaitę.

4 Komentarai

  1. Diaxminde parašė:

    Ką su tokia vasarą veikti be modernios namų ventiliacijos? 😀

  2. ojojoj parašė:

    Bet tai baisu, kazkokia sukrypus is galo ziurint.

  3. Povilas parašė:

    Tai palaukit, dar nematet 4090 TI

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.