HTC neigia paliekanti išmaniųjų telefonų rinką

Pastaruosius keletą metų HTC pozicijos išmaniųjų telefonų rinkoje nuolatos braškėjo, ypač kai One M9 nesugebėjo pasiekti užbrėžtų tikslų, pardavimų apimtims nė iš tolo neprilygstant One M7 ir One M8. Nors kompanija pastoviai pristatinėjo naujus modelius ir net dirba su „Google“ tobulinant „Pixel“ telefonus, neišvengiamai pasirodė gandai, kad jau kitais metais HTC gali išstoti iš žaidimo.

Pagrindo turinčius gandus paskleidė Kinijos portalas „MyDrivers“, skelbiantis, kad HTC stengiasi išlikti kuo tylesnė prieš parduodant telefonų verslą. Atsikratymas verslu turėtų įvykti 2017-ųjų pavasarį, kas sutaptų su finansinio šių metų laikotarpio užbaigimu.

Išgirdusi tokio tipo kalbas HTC suskubo paneigti galimą pasitraukimą iš telefonų rinkos, spaudai išplatintame pranešime teigdama, kad „HTC tvirtai neigia šiuos gandus“. Jei kompanija ir greitu metu nepaliks telefonų rinkos, akivaizdu, jog vis daugiau laiko ir investicijų skiriama virtualios realybės įrenginiams, taip tikintis, kad bus grįžta į sėkmės kelią.

htcsmartphones

2 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Kažin ar bus kaip su Sony kurie vis palieka ir vis lieka 🙂

  2. zirnis parašė:

    Sekmes kelias yra vienas – sazininga kaina. Sony turbut jau paskutinis atodusis si telefonu karta, nebent dar sugalvos remti telefonu padalini ir toliau leis medium lygio HW telefonus uz highend’o kainas 😀 HTC praeitais ar 2014 metais net i gamintoju simtuka nepateko su savo parduotu telefonu skaiciumi..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.