„Huawei“ atskleidė „Honor 9 Lite“

„Huawei“ renginio metu Kinijoje pranešė apie „Honor 9 Lite“ telefoną. Tai labiau prieinama „Honor 9“ versija. Naujasis „Honor 9 Lite“ turės 5.65 colio 18:9 formato ekraną su „FullHD+“ raiška. Dvigubos kameros telefoną puoš tiek gale, tiek priekyje. Abu kamerų komplektai yra 13 MP + 2 MP.

„Huawei Honor 9 Lite“ bus varomas „Kirin 659“ sisteminio lusto. Tai yra aštuonių branduolių procesorius, pasiekiantis iki 2.36 GHz dažnį. RAM kiekis priklausys nuo talpos: 32 GB versija turės 3 GB arba 4 GB, o 64 GB versijoje bus 4 GB RAM. Malonu, kad gausime ir atminties kortelės vietą. Baterija nebus labai įspūdinga – ji 3000 mAh talpos su „SuperCharge“ funkcija.

„Honor 9 Lite“ 32 GB su 3 GB atminties kainuos apie 180 JAV dolerių, versija su 4 GB RAM  – apie 230 JAV dolerių. Talpesnis modelis su 64 GB ir 4 GB RAM atsieis apie 270 JAV dolerių. Telefonas bus siūlomas įvairių spalvų ir Europoje turėtų atsirasti artimiausiu metu.


4 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    man tai paskutiniu metu ziauriai per daug modeliu isleidziama…kaip zmones nepasiklysta tarp tu pavadinimu 🙂

  2. DemiGod parašė:

    Jiems neatsibodo ta patį telefoną išleidinėti iš naujo ? Gal kažko nežinau bet šis telefonas nuo p9 lite 2016 p10 lite skiriasi 1gb ramų ir 300mhz aukščiau clockintu cpu. Kažkiek pakeistas minimaliai dizainas. Jeigu neteisus prašau pataisykit mane bet man atrodo cirkinimasis ir esu įsitikinęs kad yra ir daugiau modelių kurie yra tas pats š kitoj saujoje

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.