Huawei Lietuvos rinkai pristatė telefoną ir planšetą

Gruodžio mėnesį Lietuvoje pirmą kartą buvo pristatyti Huawei prekės ženklo produktai, kurie nebuvo 3G modemai ar kita telekomunikacijai skirta įranga. Tai yra išmanusis telefonas U8500 ir planšetinis kompiuteris S7.

Abu Huawei prietaisai naudoja kiek senoką Android 2.1 operacinę sistemą, kuri suteikia galimybę naudotis daugybe išmaniesiems telefonams pritaikytų nemokamų programų ir žaidimų.

„Išmanieji telefonai Lietuvoje pamažu iš prabangos prekės virsta daugeliui prieinamu kasdien naudojamu įrankiu. Esame tikri, kad konkurencingoje rinkoje Huawei naujovės atras savo vartotoją, kuris vertina originalų technologijų dizainą, funkcionalumą ir spartų ryšį“, – sako Aurimas Eidžiūnas, Huawei atstovas Lietuvoje.

Planšetinis kompiuteris S7 ir išmanusis telefonas U8500 pirmiausia pasirodė Omnitel salonuose. Pasirašius sutartį, telefoną ar planšetinį kompiuterį galima įsigyti nuo 1 Lt, be sutarties telefono kaina siekia iki 700 Lt, o planšetinio kompiuterio – iki 1500 Lt.

2 Komentarai

  1. svedas parašė:

    Kas čia do daiktas ? jau gal kas paciupint galejo ji ?

  2. -NRJ- parašė:

    planseta jau ciupinejau, is korpuso/surinkimo tai man toks piguva, su softu mazai teko pazaist bet nieko isskiritinio androidas ir tiek

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.