iPhone 3G S Lietuvoje – šio mėnesio pabaigoje

Telekomunikacijų bendrovė Omnitel ir Apple partneris Lietuvoje pranešė, jog nuo liepos 31 dienos pradės prekybą iPhone 3G S telefonu – sparčiausiu ir daugiausiai savybių pasižyminčiu iPhone serijos atstovu.

Tiesa, Omnitel kol kas išsamiai apie tai nekalbėjo. Sunku pasakyti, ar kris iPhone 3G kaina, kaip tai buvo vakarų šalyse, ar mūsų šalies didžiausia telekomunikacijų bendrovė iPhone 3G S pardavinės tiesiog brangiau. Omnitel teigia, kad viską sužinosime jau liepos 15 dieną.

Galime priminti, kad Apple naujausią savo telefono iPhone 3G S versiją pristatė dar birželio 8 d. 16GB talpos variantas Jungtinėse Amerikos Valstijose kainuoja 200 JAV dolerių, dvigubai talpesnis – 300 JAV dolerių.

5 Komentarai

  1. -NRJ- parašė:

    ims Omnitel ir numes taip kainas 🙂 laikysis uzsisauke kaip ir buvo 🙂 ir uzdirbines. nebent i prota ateis

  2. dzigitto parašė:

    o kurgi tas iphone 8gb uz 100 doleriu ?

  3. Creative64x2 parašė:

    3GS jau neblogas atrodo ir veikia beveik be lagų, ne taip kaip 3G. Bet argi APPLE negali padaryt stebuklingą funkciją-paprastai pakeičiamą bateriją? Kol tokios funkcijos nebus tai joks jis nokia 5800/N97 konkurentas

  4. jauvedes parašė:

    pagal autorių tai nuėjai JAV į bet kurią parduotuvę ir nusipirkai už 200, jei jau su sutartim tiek kainuoja tai taip ir rašykit

  5. SB parašė:

    jauvedes>>>Skaitantys mūsų naujienas žino, kad JAV jie parduodami tik su sutartim. Nežadu taikytis į naujokus ir kiekvienoje naujienje aiškint, pvz, kas yra iPhone, 3G ryšis ir panašiai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.