Į RV770 AMD deda daug vilčių

Vis labiau artėjant Nvidia GeForce 9-osios serijos vaizdo plokščių pasirodymui, AMD reikia kuo greičiau surasti tai, kas padėtų jiems konkuruoti su artėjančiais Nvidia galiūnais. Tuo tarpu, kai šiuo metu RV670 ir R680 padeda AMD atsikovoti vis didesnę rinkos dalį, esami lustai tiesiog nublanks prieš 9 seriją. Tiesa, konkurentai nežada pasiduoti.

Tokiu pačiu metu, kaip ir planuojama GeForce 9-oji serija, AMD išleis kažką tokio, ką pavadino kodiniu pavadinimu RV770. Kaip skelbiama, šiuo metu RV770 yra net 50 procentų spartesnė, nei esama HD3780 plokštė, kas neabejotinai atrodo visai gerai. Iš kitos pusės, apie kokią nors konkretesnę naujos GeForce 9 vaizdo plokščių spartą nieko nėra žinoma.

Specialistai taip pat pastebėjo vieną niuansą – tai tuoj pat išeisiančios CrossFire X tvarkyklės. Žiūrint į esamas kainas, daugelis pirkėjų vietoj dviejų Nvidia vaizdo plokščių, galėtų įsigyti keturias AMD vaizdo kortas. Taip pat manoma, kad CrossFire X ateityje gali AMD padėti laimėti, kad ir artėjančiuose Futuremark sukurtuose testuose, kuriuose gali figūruoti Mulit-GPU technologijos pranašumas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.